İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Londra'daki Eurovision partisinden de iptal kararı geldi bu akşam.

gönderildi

eurovision ekime ertelensin işte, bir ümit mayısa salgın diner kafasındalar hala

  • Beğendim 1
gönderildi

EBU'dan bir resmi açıklama daha geldi.

 

Eurovision 2020 prodüktörü Sietse Bakker, yarışma için tüm hazırlıkların tam gaz devam ettiğini duyurdu. Olası iptal, erteleme ya da seyircisiz yarışma gibi senaryoları da göz önünde bulundurduklarını açıklayan Bakker, Eurovision'un bu yıl düzenlenmeyeceğini hayal bile edemediğini söyledi. Aynı zamanda Rotterdam Ahoy'da sahne inşasının 6 Nisan günü başlayacağını açıkladı.

 

Hollanda hükümeti geçtiğimiz gün gerçekleşen korona zirvesinde 31 Mart tarihine kadar 100'ün üzerinde insanın bir araya toplanacağı tüm etkinlikleri iptal etme kararı almıştı. Bu kararın Nisan'da da devam edebileceği düşünülüyor.

 

AVROTROS genel müdürü Cornald Maas, ''Gösterinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz kesinlik kazanmadı. Bu nedenle hazırlıklara başlayamayız. Ayrıca heyetlerin şehrimize gelebileceklerinden de emin değiliz. Bir çok temsilci postcard çekimleri için ülkemize gelmeyi reddetti.'' açıklamasında bulunurken, en kötü ihtimalle yarışmanın 1 sene ertelenebileceğini söyledi.

  • Teşekkürler 1
gönderildi

EBU kafayı yemiş bence. Yine en mantıklı AVROTROS genel müdürü konuşmuş. Bizim gibi düşünüyor aynı. Daha postcard çekimine gelemiyo ülkeler, yarışmaya nasıl gelecekler demiş.

 

:oylemidiyosun:

 

EBU'daki bu inadı anlamak zor. Yazık, iptal olacak yarışma için sahne kurup para akıtacaklar bir de.

gönderildi

Amsterdam iptal olduğuna göre rotterdamda bitmiştir eurovision yok artık

  • Beğendim 2
gönderildi

Arkadaşlar biz de nisan ayında Eurovision Time Presents: Party in Konya City planlamıştık. 41 ülkenin temsilcisini Konya'ya getirecektik. Üstelik üyelerimizin tamamına ücretsiz bilet, uçak bileti ve konaklama imkanı sağlayacaktık. Korona sebebiyle iptal etmek zorunda kaldık. Keşke size daha farklı koşullarda açıklayabilseydik, inanın çok heyecanlıydık.

  • Anırdım 3
gönderildi

EBU Eurovision'u iptal etmemek için daha ne kadar direnecek bakalım...

gönderildi

2-3 hafta daha bekleyecekler hissim. Sahne kurulma zamanı gelince alırlar bir karar.

  • Teşekkürler 1
gönderildi
Züreyfa, 2 dakika önce yazdı:

2-3 hafta daha bekleyecekler hissim. Sahne kurulma zamanı gelince alırlar bir karar.

Dün her şeye rağmen biz sahneyi 6 Nisan'da kurmaya başlıcaz dediler.

 

Nedir bu direnme çabası anlamak mümkün değil.

  • Beğendim 1
gönderildi

Finlandiya delegasyonu yarın toplanıyor. Bunlar yarışmayı iptal etmediği için Finlandiya yarın çekildiğini açıklayan ilk ülke olacak gibi.

gönderildi

Sadece korona kapmış yarışmacılar yarışsa, koronalı dansçılar, kemaramanlar falan çalışsa düzenlenebilir sanki :nebakiyon:

  • Anırdım 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...