İçeriğe atla

Norveç 2019 : KEiiNO - Spirit in the Sky  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

MGP biter bitmez kestiler yayını.

Firstone.tv'den şaşma :okeymi:

Orda kesilmedi yayın mayın ama ben kendim kestim şarkıya daha fazla tahammül edemediğim için :ahaha:

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1
gönderildi

Nrk tam bi fiyasko sadece norveçten izlenebilirmiş İzlediğim en zorlandığım yayındı

• Beğendim 2
gönderildi

Firstone.tv'den takılmadan etmeden HD izledim valla :valla:

Siz de öyle yapın derim, o siteden izliyorum ben hep ulusal finalleri. Kendi sitelerinden yayın da olsa mutlaka donma etme oluyor ya da kalite düşüyor. Firstone sorunsuz.

• Beğendim 1
gönderildi

Ben çatır çatır izledim be MGP'yi NRK'nın sitesinden. Sorun sizde bence.

• Beğendim 2
gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

Ben çatır çatır izledim be MGP'yi NRK'nın sitesinden. Sorun sizde bence.

Aynen ben de öyle. Hiç donmadı. 

• Beğendim 2
gönderildi

Ve seneler sonra Norveç listemde yok :yok:

- telefon kapanır

• Yarıldım 1
gönderildi

Rybak beğenmeyenlerin bunu beğenmeye hakkı yok tşklr

• Beğendim 1
  • Benimle Evlen 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Çok güzel iş yapabilirdi bu şarkı Eurovision'da. İngilizce versiyonu da hazırmış ne güzel. Yazık ettin Norveç.

• Beğendim 1
gönderildi

Sonunda duzgun bir sarki secildi cok sukur

norvece helal bok gibi sarkilar arasindan iddiali bir sarki cikarmayi basardi. Tek duzgun sarki buydu zaten.

• Beğendim 2
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Azıcık da Stig Karlsen'i övmek istiyorum ben. Hayatımda izlediğim en iyi MGP organizasyonuydu sanırım. 15-20 dakika kısa olaydı daha iyi olacaktı ama onun dışında her şeye özenilmiş. Neredeyse bütün şarkıların çok iyi sahnelemeleri vardı. Performansların üzerinde çalışıldığı çok belliydi. Şarkıların hepsi pop müzik etrafında dolanıyordu fakat birbirinden oldukça farklıydı. Ara şovlar da başarılıydı denebilir. Bir tek şu gümüş finalden rahatsızım. Eski yöntem daha iyiydi bence. Bütçe yetersizliğinden dolayı geçen seneki sahne kullanılmış sanırım ama yanlara konulan ve arena boyu devam eden ışıkları sevdim. O garip şekilli LED'ler harici beğeniyordum zaten sahneyi. MGP'nin 2 sene önce ne halde olduğunu düşünürsek, ciddi adımlar atılıyor son dönemde.

• Beğendim 2
gönderildi

Bu ne versiyonu bu şarkının çözemedim :nededimben:

• Beğendim 1
  • Uğur bu konunun başlığını Norveç 2019 : KEiiNO - Spirit In The Sky olarak değiştirdi
gönderildi

Mashup dinliyomuşum hissi verdi yıl 2012, güzel bi şarkı. 

• Beğendim 2
gönderildi

Şu şarkıyı seçseydiniz, listemde birinciydiniz :busekilde:

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...