İçeriğe atla

Norveç 2019 : KEiiNO - Spirit in the Sky  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

We Try: Medina ve cariyeleri performans iyiydi ama eh işte kıvamında bir şarkı. 

• Yarıldım 2
gönderildi

Chris Medina – We try: Piyano ne diye ordaydı anlamadım. Dansçılar fena değildi ama Chris'in performansı normalin altındaydı sanki. Şarkının da pek bir özelliği yok zaten. Zannetmem ki gümüş finale kalsın.

• Beğendim 1
gönderildi

Süperfinale 4 şarkı kalıyor değil mi yine? Sistem değişmedi?

• Beğendim 1
gönderildi

3 şarkı Danimarka'da. 4 şarkı gümüş finale, 2 şarkı altın finale kalıyor burada.

• Beğendim 1
gönderildi

2. D'sound

Introsu ne hoş başladı öyle şarkının. Altyapısı güzelmiş. Sahnelemesini de beğendim baya. Ledleri güzel kullanmış. Melodifestivalen performansı tadındaydı tam. Biraz Lisa Ajax'ı andırıyordu hatta sahnedeki duruşu, kıyafeti falan. Canlı performansı da iyiydi. Yormayan, dinlenebilecek güzel bir şarkı. Çok hoşuma gitti, listeme atarım ben bunu.

• Beğendim 1
gönderildi

Unicorn: Basit bir şarkı. Söylenecek bir şey yok. Geçiniz.

• Beğendim 2
gönderildi

Mr. Unicorn'u beğendim. Sahneleme ve performansları gayet iyiydi.

• Beğendim 2
gönderildi

D’Sound – Mr. Unicorn: Canlısı, stüdyo performansı tadını vermedi maalesef. Koreografi işini de fazla abartmışlar sanki. İlk 4'e girebilirler mi bilemiyorum ama şarkıyı seviyorum.

gönderildi

çare Carina Dahl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
gönderildi

Morland'ım geliyo açılın :azginim:

Umutluyum senden :evet:

Norveççe şarkı sanırım, bakalım :oyle:

• Beğendim 1
gönderildi

İğrenç bir şarkı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Norveçi norsça bir şarkıyla görmek isterim. bana çok hitap etmese de hoş diyebileceğim bir şarkı. 

• Beğendim 2
gönderildi

Mørland – En livredd mann: Lşipteki gibi bir koreografi hazırlamışlar. Açıkçası bu performans sonrası birinciliğe yürüyebileceğini düşünüyorum ki çok isterim de.

• Beğendim 1
gönderildi

Morland'ın şarkısını beğenmiştim. Sahnelemesini de beğendim. Şarkı keşke İngilizce olsaydı şansı olurdu belki. Seçileceğini düşünmüyorum.

• Beğendim 2
gönderildi

3. Morland

Tek kelimeyle bayıldım bu kadar.

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...