İçeriğe atla

Norveç 2013 : Margaret Berger - I Feed You My Love

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

bence doğru bir seçim ben çok beğendim şimdiye kadar açıklananlar arasında favorim :)

gönderildi

Harikaymış be! Şarkı çok güzel. Kadının sesi çok iyi. Bu şarkının altyapısı ile sahne ışıklandırması güzel bütünleştiği takdirde çok etkileyici olacak. Ben çok sevdim. Umarım iyi bir derece alır.

gönderildi

Çok mutlu oldum. Çok güzel! Umarım hakkı yenmez. Başarılar ETSC ülkeme..

gönderildi

çok iyi şarkı ama ben iyi bir derece alamayacağını düşünüyorum.

gönderildi

Bence de "cok iyi" "mukemmel" denecek bir sarki degil. Daha iyi sarkilari var Margaret'in, herkes gibi o da cok cok iyi sarkilar yapabiliyorken vasat bir parcasini Eurovision'a gonderiyor. Anouk da ayni hatayi yapmaz umarim.

gönderildi

Süper bir seçim,favorilerimden biri

gönderildi

Açıkçası Norveç'in kimi seçtiği umurumda değil. Fakat Adelen iyiydi. En azından hareketli kıpır kıpır bir şarkıydı. Margaret ise, tamam kaliteli duruyor, ses de iyi, sahnede biraz farklı duruyor ama sanki şarkı yeterli değil gerçi 1 kere falan dinledim.

gönderildi

Bana gecen yilin Izlandasi gibi fan balonu olacak gibi geliyor. O da mukemmel degildi bu da degil. Kemanlar olmasa guzel bir sarki da degil zaten, onlar kurtariyor da vasatin uzerine cikariyor sarkiyi.

gönderildi

bence orta...dinledikçe bayiyor beni..

Beni baymıo öldürüo o denli beğenmedim :D

gönderildi

benim için bu senenin en iyi şarkısı olabilir. şu ana kadar açıklananlar içinde en iyisi.

gönderildi

margaret berger'i çok severdim ben eskiden. :) uzun zamandır unutmuştum hiç dinlemiyordum şimdi temsilci olarak görünce çok şaşırdım :D çok da sevindim. :) ama eski şarkıları kadar iyi bir şarkı değil ne yazık ki. :/ will you remember me veya samantha gibi bir şarkı beklentisindeydim konuyu açtığımda.

gönderildi

margaret berger'i çok severdim ben eskiden. :) uzun zamandır unutmuştum hiç dinlemiyordum şimdi temsilci olarak görünce çok şaşırdım :D çok da sevindim. :) ama eski şarkıları kadar iyi bir şarkı değil ne yazık ki. :/ will you remember me veya samantha gibi bir şarkı beklentisindeydim konuyu açtığımda.

Aynen, Margaret'i daha once hic dinlememis olanlar bayilmis bu sarkiya ama ben de begenmedim bu sarkiyi. Daha iyisini yapabiliyorken neden bu?

gönderildi

diğer şarkılarına baktım "Will You Remember Me" çok daha iyi :kalp: :kalp: :kalp:

gönderildi

Aynen, Margaret'i daha once hic dinlememis olanlar bayilmis bu sarkiya ama ben de begenmedim bu sarkiyi. Daha iyisini yapabiliyorken neden bu?

kesinlikle öyle. hayal kırıklığı oldu bana da. :/

eskiden beri yarışmalarda boy göstermemizin faydasını görüyoruz artık :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...