İçeriğe atla

Norveç 2013 : Margaret Berger - I Feed You My Love

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bi tek Margaret'in provasının sonunu değil ortasını koymuşlar. Bişey mi saklıyolar kı?

O kutunun icinden kus cikacakmis. Arkada donen bir dolap olacakmis, bir de o diretklerden su fiskirtacaklarmis. Sarkinin son kisminda Margaret oryantal yapacak diye soylentiler de var.

gönderildi

Bi tek Margaret'in provasının sonunu değil ortasını koymuşlar. Bişey mi saklıyolar kı?

O kutunun icinden kus cikacakmis. Arkada donen bir dolap olacakmis, bir de o diretklerden su fiskirtacaklarmis. Sarkinin son kisminda Margaret oryantal yapacak diye soylentiler de var.

ETT'de sandım kendimi bi an.

gönderildi

bu sarkiya surpriz yakismaz zaten. Ciksin.ayni sekilde soylesin

gönderildi

10 saniyeden ne cikarabildiniz ki anlamadim. Ben karar veremedim performansin iyi ya da kotu olduguna.

gönderildi

Şapkadan tavşan çıkaracak demedim. Orada olanlardan gelen haberlerden biri bu. Sonda değişiklik var. Vokal anlamında bir oyun falan da olabilir. Gelen yorumlar gayet olumlu görünüyo şu ana dek. Provada beğenmediğim, back vokallerin Margaret ile aynı hareketleri yapması. Kamera açılarında çok fazla görünmüyolarmış, 360 derece kamera döndürme olayları falan ağırlıktaymış ve Margaret gösteriliyomuş genelde ama keşke Loreen gibi iyice saklasaydı vokalleri.

gönderildi

Şapkadan tavşan çıkaracak demedim. Orada olanlardan gelen haberlerden biri bu. Sonda değişiklik var. Vokal anlamında bir oyun falan da olabilir. Gelen yorumlar gayet olumlu görünüyo şu ana dek. Provada beğenmediğim, back vokallerin Margaret ile aynı hareketleri yapması. Kamera açılarında çok fazla görünmüyolarmış, 360 derece kamera döndürme olayları falan ağırlıktaymış ve Margaret gösteriliyomuş genelde ama keşke Loreen gibi iyice saklasaydı vokalleri.

Evet vokalleri saklamasi cok iyi olurdu, fazla itici duruyolar cunku. Hele sarkiciyla ayni hareketleri yapiyolarsa daha fena. 2008'de cok siritmislardi 'Hold On Be Strong'da.

gönderildi

bana guzel geldi her sey. vokaller sarkiya uyumlu bence

gönderildi

Nakarat kısmına girişte ışıkların yükselmesi falan her şeye bayıldım ben. Çok yakısmıs sahneye. İddialı geliyor oldukça.

gönderildi

Birinciliğe en yakın adaylardan bi tanesi ama daha yeni birinci oldular, avrupa tekrar birinci yapar mı şüpheli. Ayrıca margaret çok kaliteli bi sanatçı eurovision'dan öncede bilirdim güzel şarkıları vardır.

gönderildi

Margaret nereden nereye?

tumblr_mi1870N74A1qjfsfgo1_500.gif

tumblr_mi1870N74A1qjfsfgo4_500.gif

tumblr_mi1870N74A1qjfsfgo3_500.gif

tumblr_mi1870N74A1qjfsfgo2_400.gif

tumblr_mi1870N74A1qjfsfgo5_500.gif

gönderildi

Bu sarkinin kazanacak olduguna olan inancim azalmadi fakat Danimarka'dan da cok korkmuyorum artik.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...