İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi
İtalya neden hep sonlarda

Sunucuları susmuyor çünkü. Yorulmasını bekliyorlar ki, millet kendi ülkesinin şarkısını dinleyebilsin.

• Beğendim 3
gönderildi
Sunucuları susmuyor çünkü. Yorulmasını bekliyorlar ki, millet kendi ülkesinin şarkısını dinleyebilsin.

:yardin: evet onu unutmuşum

• Beğendim 3
gönderildi
Sunucuları susmuyor çünkü.

• Beğendim 3
gönderildi

Yalnız Fransa'nın sırası tam kazanma sırası olmamış mı :nedusunuyosun:

• Beğendim 4
gönderildi

Ben de tam, şu şarkıyı seyirciye söyletmeden kaç eurovision geçtiğini sayıyordum, bu sene yine başa döndük, bi bit artık :artikpes: (şarkıyı çok severim)

• Beğendim 4
gönderildi
Ben de tam, şu şarkıyı seyirciye söyletmeden kaç eurovision geçtiğini sayıyordum, bu sene yine başa döndük, bi bit artık :artikpes: (şarkıyı çok severim)

Efsane ama ya :)

• Beğendim 4
gönderildi
Efsane ama ya :)

:oyle: ama baydı artık, sürekli aynı espri, rahmetli terry wogan hep dalga geçerdi :kahroluyorum:

grammy kazanmış tek eurovision şarkısı :evetevet:

• Beğendim 4
gönderildi

Waterloo ve riverdance i de unutmamak lazım. Listeyi erken tamamladılar bu sene. Finalde rahat bırakırlar umarım.

@Uğur İlk yarıyı çekince, şakkadanak ilk yarının sonuna koymuşlar Fransa'yı tahmin ettiğimiz gibi. O performansla mümkün görünmüyor ama maalesef.

• Beğendim 3
gönderildi
Waterloo ve riverdance i de unutmamak lazım. Listeyi erken tamamladılar bu sene. Finalde rahat bırakırlar umarım.

@Uğur İlk yarıyı çekince, şakkadanak ilk yarının sonuna koymuşlar Fransa'yı tahmin ettiğimiz gibi. O performansla mümkün görünmüyor ama maalesef.

rivardance geçmedi mi sanki bir yerde ya

• Beğendim 3
gönderildi
:oyle: ama baydı artık, sürekli aynı espri, rahmetli terry wogan hep dalga geçerdi :kahroluyorum:

grammy kazanmış tek eurovision şarkısı :evetevet:

Ahhh Terry Wogan, toprağı bol olsun. Bir gün gidip mezarına bir fatiha okuruz inşallah.

• Beğendim 4
gönderildi
rivardance geçmedi mi sanki bir yerde ya

Sunucular yaptı onu. Waterloo'yu da ESC ansiklopedisi bölümünde mi ne gösterdiler. Onu diyorum işte, yarı finalden tamamladık listeyi. Finale rahatız artık.

• Beğendim 3
gönderildi

Litvanya'yı ölüm sırasına koyduklarından umudum kalmadı. Bi umut Fransa'ya sarılıyım dedim :biktim:

Napıcaz biz finalde şimdi, İsrail'e mi kaldık cidden sadece :siktirgitburdan:

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...