Uğur 4 Mart, 2018 gönderildi Yazar 4 Mart, 2018 gönderildi Yeni versiyonu bekliyorum merakla. Umarım geçen seneki gibi demo havasından alıp, evrim geçirtmişlerdir şarkıya. Geçen sene yeni versiyonla ısınmıştım seçilen şarkıya. Bu sene şarkıyı zaten seviyorum. 1
Uğur 5 Mart, 2018 gönderildi Yazar 5 Mart, 2018 gönderildi Şarkının final versiyonu 7 Mart Çarşamba yayınlanacakmış. Single kapağı : 3
Uğur 5 Mart, 2018 gönderildi Yazar 5 Mart, 2018 gönderildi Surie'nin favorisi Belçika'ymış. Eğer ihtiyaç olursa yeniden vokalistliğini yapabileceğini söylemiş Belçika ekibinin. 2
Yiğit 5 Mart, 2018 gönderildi 5 Mart, 2018 gönderildi Bence gerçekten de bıraksın UK'i temsil etmeyi Belçika'ya vokallik yapsın. 2
Züreyfa 5 Mart, 2018 gönderildi 5 Mart, 2018 gönderildi Bence gerçekten de bıraksın UK'i temsil etmeyi Belçika'ya vokallik yapsın. Aynısını yazacaktım ama laf etmesinler diye sustum :guldurdun: Sesi ve performansı iyi aslında, şarkıyı değiştirseler yeter :aynen: Belçika'nın hazırladığı yedek bir şarkı falan varsa, onu alsınlar :sayfa: 4
Uğur 5 Mart, 2018 gönderildi Yazar 5 Mart, 2018 gönderildi ama laf etmesinler diye sustum :neonemli: Molly'den yana içime sinen BK şarkısı olmadı. Geçen sene bile herkes ilk 10'a oynayacak derken, giremez dedim. 3
Uğur 5 Mart, 2018 gönderildi Yazar 5 Mart, 2018 gönderildi Bir tek ben seviyorum bu şarkıyı Ben de seviyorum haksızlık etme :hepolumsuz: 2
Uğur 5 Mart, 2018 gönderildi Yazar 5 Mart, 2018 gönderildi You Decide'taki eli yüzü düzgün iki şarkıdan biriydi zaten. Sahne performansıyla parladı. Eurovision için deneyimli bir isim olmasının da etkisi var tabii. 2
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap