İçeriğe atla

Polonya 2018 : Gromee & Lukas Meijer - Light Me Up

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ulusal finallerde diğer ülkelerin şarkılarının gösterilmesini seviyorum. :sayfa:

• Beğendim 3
gönderildi

Bu şarkılar içinde Delirium muhtemelen alır. Bu kadar demode şarkıyı bir araya toplamayı nasıl başarmışlar ya.

• Beğendim 2
gönderildi

Maja Hyży – Skin: Puanım :4: çok fazla beğenmedim bu şarkıyı sahnelemende çok kötü be kızım back vokallerin senden daha enerjik

• Beğendim 3
gönderildi

Skin: Benim Polonya zamanında yollayıp 18. olduğum şarkılara benziyor. İlk 2 şarkıdan daha iyiydi ama kötü.

• Beğendim 3
gönderildi

Maja Hyży - Błysk: Şu ana kadarki en eli yüzü düzgün şarkı. Çok mu iyi? Hayır, fakat rahatsız da etmiyor dinlerken diğer iki şarkı gibi.

• Beğendim 3
gönderildi

Future Folk - Krakowiacy i górale: Bu ne mk?

• Beğendim 4
gönderildi

Future Folk – Krakowiacy i górale: Puanım :1: hiç benlik şarkı değil berbat sahneleme hoştu

• Beğendim 3
gönderildi

Future Folk: 3 dakikalık işkence. Bunu neden almışlar ulusal finale ya Fleeting Moments varken. Neyse ki şarkı aralarında 10 saat yorum felan yapmıyorlar, yoksa bu şarkılarla hiç çekilmez ulusal finalleri.

• Beğendim 3
gönderildi
Bunu neden almışlar ulusal finale ya Fleeting Moments varken.

Delirium kazansın diye bu kadar dandik şarkıları bir araya toplamışlar işte.

• Beğendim 2
gönderildi

Nakaratta kıçını bu kadar yırtmasa iyiydi İzabel. Gerçi şarkının altyapısı da çok az geliyor arkadan. İyi de detone oldu oh. İnşallah bunu seçip yarı finalde takılırsınız size her şey mübah.

• Beğendim 2
gönderildi

Isabell Otrębus - Delirium: Tıpkı geçen sene olduğu gibi canlı performansı kötü ve sahne karizması sıfır. Ha şarkı Titanium çakması olmasına karşın fena değil, o ayrı.

• Beğendim 2
gönderildi

O anırdığı kısımda aklıma Isaiah geldi :hahay:

• Beğendim 2
gönderildi

Isabel Otrebus – Delirium: Puanım :12: Ulusal finalin en iyi şarkısı kızın enerjisini beğendim sahnelemede biraz daha iyileştirmeler yaparsa daha iyi olur

• Beğendim 3
gönderildi
Delirium kazansın diye bu kadar dandik şarkıları bir araya toplamışlar işte.

Gromee kazansın diyedir o :arkamdankonusmussun

• Beğendim 2
gönderildi

Isabell Otrebus - Delirium: Bu kızın sahnedeki mal tavırları hiç hoşuma gitmiyor, ona da puan kaybettiriyor bence. Performansını da hiç beğenmedim boş boş bağırdı ve detone oldu sürekli. Şarkı ulusal finalin en iyi şarkısı ama batırdı şarkıyı. Seçilmeyecek muhtemelen.

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...