Tolga 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Gerçekten bu performans finali hakediyordu sevindim 3
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi Sevinemedim bile finale çıktığına kursağımda kaldı 4
Bu beğenilen bir iletidir. Mösyö 8 Mayıs, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 8 Mayıs, 2018 gönderildi Ağlıyorum sayın seyirciler evet :ikiyuzlu: belçika elendi finlandiya çıktı ama umrumda mı? Değil... oynayan gif koyun şuraya 5
Rhythm 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Alllahhhimmmmmm Love wins SM-J530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 4
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi Son zarfta Belçika'yı beklediğimden doğru dürüst sevinemedim buna :nededimben: 3
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi Gayet güzel şarkı bok atmayın hiç :hayirefendim: Performansı çok etkileyiciydi bana kalırsa genenin en iyi performansıydı diyebilirim :evet: 4
Mösyö 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Kötü ruhlara melihciğimin özlü sözüyle karşılık vermek isiyorum, elense lgbt çıksa lgbt, bi karar verin Her gayda finale kaldı haklısınız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu şarkı finale çıksın da :oylariniyolla: Şans eseri Finlandiya finale çıksa üzülmem vallahi ya sen niye böylee cümleler kuruyorsun 3
Yiğit 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi TAKIR TAKIR ÇIKTI FİNALE ELİTİZM KAZANACAK... 4
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi ya sen niye böylee cümleler kuruyorsun Aklıma gelen hep başıma geliyo var biraz medyumluk herhalde bende :duyusal: Son zarfa hem Belçika hem İrlanda kaldığından, İrlanda'ya çok sevinemesem de Finlandiya için gram üzülmedim. 4
Mösyö 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Apaçiler çıldırıyor, elitler ryan reyiz ile finale yürüyor (23. oldu) :bayrakas: :oyna: :oyna: :oyna: 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap