İçeriğe atla

PUANINIZ?  

9 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi
Bu güzelliğe 12 veren bulgar jürisine selamlar

Boşuna sevmiyorum Bulgarlar'ı :bitchdont:

3 senedir ilk 5'imdeler :oyle:

• Beğendim 4
gönderildi
BENİM İÇİN SENENİN ŞOKUDUR

Sen televote'a göz kırparsın ama cenazene jüriler gelir.

• Beğendim 4
gönderildi
:umrumdadegil:

Final gecesi beni ağlatan İtalya'nın 3.lüğünü yemiş jüriler :biktim:

İtalya gizli birinci. Ben hala 1. olabileceklerini düşünüyorum.

• Beğendim 4
gönderildi

Bende kıl payı falan kaçırmışlardır finali diyordum. 3-4 puan ile falan. Halbuki hem 12. olmuşlar hemde final grubunun 17 puan gerisinde kalmışlar.

• Beğendim 4
gönderildi
İtalya gizli birinci. Ben hala 1. olabileceklerini düşünüyorum.

2003'ten beri Eurovision'u hiç kaçırmadım her sene izledim 2005'teki kongre kutlamaları dahil; hiç bir Eurovision'da, hiçbir performansta ağlamadım böyle salya sümük. Noluyor dedim bir an kendime. Annem ''Noluyosun?'' diye sordu, ben de ''Bilmiyorum içimden geldi, Google'a italya 2018 eurovision türkçe çeviri yaz anlarsın'' dedim. Sonra beraber duygulandık öyle bi.

Çok güzeldi ulan!

• Beğendim 3
gönderildi
2003'ten beri Eurovision'u hiç kaçırmadım her sene izledim 2005'teki kongre kutlamaları dahil; hiç bir Eurovision'da, hiçbir performansta ağlamadım böyle salya sümük. Noluyor dedim bir an kendime. Annem ''Noluyosun?'' diye sordu, ben de ''Bilmiyorum içimden geldi, Google'a italya 2018 eurovision türkçe çeviri yaz anlarsın'' dedim. Sonra beraber duygulandık öyle bi.

Çok güzeldi ulan!

Evet senenin portekiz ile en iyi sözlere sahip şarkısı, bunun halka yansımış olması inanılmaz

• Beğendim 3
gönderildi
BENİM İÇİN SENENİN ŞOKUDUR

Dediğime geldin mi aşkım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Benim için Lizbon denince akla ilk sen geleceksin. Teşekkürler bana böyle bir şarkı kazandırdığın için.

• Beğendim 3
gönderildi

O İsveç köfteler boğazdan geçer mi şimdi bunu düşünmekten?

• Beğendim 3
gönderildi

Bu sarki kotu degilmis desem beni vurur musunuz.yuksek sesle dinleyince hos geldi.

• Beğendim 3
gönderildi
Bu sarki kotu degilmis desem beni vurur musunuz.yuksek sesle dinleyince hos geldi.

Biliyodum böyle olcağnı :kahroluyorum:

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...