İçeriğe atla

Avusturya 2018 : Cesár Sampson - Nobody But You

PUANINIZ?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Yazmadan edemicem. Performansına bayıldım. Kendine güveni gelmiş, kamerayla iletişimi, seyircilere laf atması, sesi.. gayet başarılıydı performansı. Aferin Cezar kardeşim.

• Beğendim 4
gönderildi

Muhteşemdi boşuna sevmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Jüri birincisi olması enteresandı ama aldığı sonuca sevindim. Bu yıl ilk 10'um da olan bir şarkıydı :)

• Beğendim 3
gönderildi

Evet hoş bir şarkıydı, ilk 3ümden, cesar'ın fecaat performanslarıyla ilk 10 dışına kadar düşmüştü, ama şarkı hoş, fekat en yüksekte olacak elit şarkısı bu değildi :yok:, jüri birinciliğine yaraşır bir şarkı hiç değildi

• Beğendim 2
gönderildi

Performansı iyiydi de, gerçekten bu sonucu beklemiyordum ben. Jürilerin İrlanda-Almanya'ya yüklenmesi daha olası olabilirdi.

• Beğendim 3
gönderildi

E yani ben hiç şaşırmadım muhteşemdi

• Beğendim 3
gönderildi

Şarkıyı ilk dinlediğimden beri çok seviyordum ama jüri 1.si olmasını hiç beklemiyordum ve abartı olarak buluyorum. Totalde 3.olması ise beni mutlu etti. Tarz olarak esc de yeni bir tarz olarak dikkat çekti diye düşünüyorum. Seneye buna benzer ya da "kilise" denen tarzda şarkılar görebiliriz.

• Beğendim 4
gönderildi

Top 10 imde 2. sıraya koyduğum şarkı... Bet ler yüzünden umutsuzdum ama bu gece baya sevindirdi beni.

• Beğendim 3
gönderildi

Gospel tarz seven biri olarak, bu şarkıyı beğenmiyordum açık konuşayım :sevmiyorum:

Yarı final performansı sonrası elenmesi gerektiğini savundum hatta :napiyosunuzya:

Ama final performansı gerçekten çok iyiydi :evet:

Hatta performansı sırasında buraya yazdım :tamamolur:

O yüzden totalde aldığı sonuca sevinmedim değil :baziseyler:

• Beğendim 3
gönderildi

Ayol şarkı bangır bangır ilk 10 diyordu haahah

• Beğendim 4
gönderildi

Beş para etmez bir şarkıydı. Jüri üyelerinin ''ay biz çok farklıyız'' havaları ile jüri oylamasından birinci çıktı. Bana göre finale kalmayı bile hak etmedi. Bayık ve sıradan bir eurovision şarkısıydı.

• Beğendim 3
gönderildi

Çok para etti ve ezdi

• Beğendim 4
gönderildi

Sevdiğim bir şarkı ama beni etkilemeyen bir performanstı. İsrail ve Kıbrıs'ın yer aldığı ilk 3'te, Abdurrahman Çelebi'dir benim için.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...