İçeriğe atla

Sezen Aksu'dan "Biraz Pop Biraz Sezen"


Cem

Pinlenen İletiler

Sezen Aksu, müzik severlerle buluşturmaya hazırlandığı ‘Biraz Pop Biraz Sezen’ adlı albümünün çalışmalarına devam ediyor.

 

‘Biraz Pop Biraz Sezen’ adlı projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sezen Aksu, albümünde yeni şarkılarının yanı sıra kendisini anlattığını eserlerle de dinleyicilerinin kalbine müzikle ulaşacak.

 

Bugünlerde tüm vaktini stüdyoda geçirerek albüm çalışmalarını tamamlamaya çalışan Aksu, yakın zamanda albümünü müzik severlerle buluşturmayı planlıyor. Geçtiğimiz günlerde Yaşar Gaga, albümün kapak fotografını sosyal medya adresinden paylaşarak albümün tamamlanma aşamasında olduğunun sinyallerini verdi.

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...

SEZEN AKSU SPOTIFY'IN DA EN'İ OLDU!

 

 

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

 

 

 

 

Son albümü ''Biraz Pop Biraz Sezen'' ile müzik severlerle buluşan Sezen Aksu, geride bıraktığımız hafta Spotify üzerinden Türkiye'de en çok dinlenen sanatçı oldu. Aksu'nun aynı zamanda kliplendirdiği şarkısı ''İhanetten Geri Kalan'' ise haftanın en çok dinlenen tek Türkçe şarkısı olarak Spotify Top 5 listesinde yer aldı. Söz konusu şarkı 18 Ocak tarihinden bu yana Spotify’da toplam 2 milyon 389 bin kere dinlendi. Spotify verilerine göre, Sezen Aksu’yu rekora taşıyan dinleyicilerin yaklaşık yüzde 60’ını kadınlar oluşturuyor. Yıllara meydan okuyan sanatçı, yüzde 35,6 oran ile en çok 18-22 yaş aralığında dinleniyor. Bu oranı, yüzde 27,6 ile 23-27 yaş, 17,1 ile de 28-34 yaş aralığı takip ediyor. Sezen Aksu’nun “Biraz Pop Biraz Sezen” adlı albümünde Spotify üzerinden dinlenen

 

TOP 5 şarkı ise şöyle:

 

1). İhanetten Geri Kalan

2). Manifesto

3). Canımsın Sen

4). Köz

5). Hakkımda Konuşmuşsun

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...