Guest Krisipus 23 Ağustos, 2017 gönderildi 23 Ağustos, 2017 gönderildi Bu tema bana tek kanallı günleri ve tuvaleti temiz kurumsal şirketleri hatırlattı.
Guest Krisipus 23 Ağustos, 2017 gönderildi 23 Ağustos, 2017 gönderildi Forum gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Çok beğendim ben. Yalak
Uğur 23 Ağustos, 2017 gönderildi 23 Ağustos, 2017 gönderildi Super oldu ellerine saglik @Cem :masallah:
Züreyfa 23 Ağustos, 2017 gönderildi 23 Ağustos, 2017 gönderildi Benim eski mavi tema seçiliydi ama beni de yeni temaya şeyettirmiş :heee: Tema yüklenmemiş forum gibi duruyor biraz, düzeltin sağını solunu hissim :aaa: Neyse, ben bunu kaldırıp, eski mavi temaya dönmeye çalıştım ama dönemedim :kalkmiyor: Genel ayarlardan yapılmıyor muydu o? Nereden yapılıyordu? :dafuq: 1
Cem 23 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 23 Ağustos, 2017 gönderildi Bende beğendim temayı mavi mavi masmavi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 5 renk seçeneği var cnm aşağıdan istediğini seçebilirsin
Züreyfa 23 Ağustos, 2017 gönderildi 23 Ağustos, 2017 gönderildi Artık değiştirebiliyorum temayı, oh :masallah: Yeşil pek bir iğrenç :ohmygod: En çok kahverengiyi beğendim ama arka plan bir tek mavi seçilince güzel duruyor :heee: Dar versiyonu çok dar, geniş versiyonu ise çok geniş geldi bana :susucakmisin: Şimdilik eski mavi temaya döndüm ama buradaki gelişmeleri takipteyim :bebegim:
Uğur 24 Ağustos, 2017 gönderildi 24 Ağustos, 2017 gönderildi Temada ufak tefek bazı düzenlemeler yaptım umarım ahretlim beğenir :nasilcikiyorum:
Cem 24 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 24 Ağustos, 2017 gönderildi Süper olmuş Yazı tipini de hallettik, tema eksiksiz oldu.
Uğur 24 Ağustos, 2017 gönderildi 24 Ağustos, 2017 gönderildi Yeni temada avatarların daha görünebilir olmasından mütevellit :plan: Zürey'in avatarını kocaman görmek zorunda kalmak :allahinbelasi:
Pinlenen İletiler