Reyiz 3 Haziran, 2017 gönderildi 3 Haziran, 2017 gönderildi Tunaydinn SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cem 3 Haziran, 2017 gönderildi Yazar 3 Haziran, 2017 gönderildi :olmekistiyorum: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reyiz 3 Haziran, 2017 gönderildi 3 Haziran, 2017 gönderildi İyi geceler mesajı gerginliği arttırmıyor. Bir şeyler yapalım. Uğurun foruma fazla girmemesi, Cemin eskisi gibi ilgilenememesi üzerine Eurovision Time bir kaç görevli daha haketmiyor mu?
Züreyfa 4 Haziran, 2017 gönderildi 4 Haziran, 2017 gönderildi Toplu taşıma kartının sitesinin verdiği güvenlik koduna gel :ahaha:
Ulaş 5 Haziran, 2017 gönderildi 5 Haziran, 2017 gönderildi Toplu taşıma kartının sitesinin verdiği güvenlik koduna gel :ahaha: Hükümet seni seksüel bir bey yapmaya çalışyur hıssım :beyimbilir:
Pınarella 5 Haziran, 2017 gönderildi 5 Haziran, 2017 gönderildi Merhaba millet ne yapiyosunuz bakalim
Melih 5 Haziran, 2017 gönderildi 5 Haziran, 2017 gönderildi Çok Yorgunum 11 de Bakirköy Kapalı Cezaevine Gittim Deniz 16.15 te Cikti Tabanlarim Sisti Ama Degdi Dinlenmece Suan SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur 5 Haziran, 2017 gönderildi 5 Haziran, 2017 gönderildi Yarın (Salı) iki, Perşembe iki adet olmak üzere dört finalim kaldı ha gayret :allahinbelasi:
Uğur 5 Haziran, 2017 gönderildi 5 Haziran, 2017 gönderildi Ölmek istiyorum Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Züreyfa 7 Haziran, 2017 gönderildi 7 Haziran, 2017 gönderildi Yarın Birleşik Krallık genel seçimlerinde oyunuzu kime vereceksiniz? Muhafazakar Parti (Genel başkan: Theresa May) İşçi Partisi (Genel başkan: Jeremy Corbyn) Liberal Demokrat Parti ( Genel başkan: Tim Farron) Özgürlük ve Emek Partisi (Eş genel başkanlar Melanie C & @Uğur Ceylan) Diğer (Yeşiller, UKIP vs., belirtiniz)
Reyiz 7 Haziran, 2017 gönderildi 7 Haziran, 2017 gönderildi Yarın Birleşik Krallık genel seçimlerinde oyunuzu kime vereceksiniz? Muhafazakar Parti (Genel başkan: Theresa May) İşçi Partisi (Genel başkan: Jeremy Corbyn) Liberal Demokrat Parti ( Genel başkan: Tim Farron) Özgürlük ve Emek Partisi (Eş genel başkanlar Melanie C & @Uğur Ceylan) Diğer (Yeşiller, UKIP vs., belirtiniz) genel başkan tam bir lider
Uğur 7 Haziran, 2017 gönderildi 7 Haziran, 2017 gönderildi Özgürlük ve Emek Partisi (Eş genel başkanlar Melanie C & @Uğur Ceylan) Tabii ki
Pinlenen İletiler