Reyiz 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi yayın bitti mi? Bir ara diktatör bir adam vardı biz çıktık da
Uğur 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi yayın bitti mi? Bir ara diktatör bir adam vardı biz çıktık da Sen o imzayı koyabilir miydin :sensanki:
Melih 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi Ne yapayım şimdi ben !!!!!! Hangi kapıyı çalayım !!!! Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Züreyfa 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi Şarkılara gelen yorumlara bakıyorum da, Troliçe birinci olmaya çalışıyor sanırım . Herkesi yalamış yine. :anirdim:
Chatigo 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi Şarkılara gelen yorumlara bakıyorum da, Troliçe birinci olmaya çalışıyor sanırım . Herkesi yalamış yine. :anirdim: neeeeeeeee kız şarkıları çok beğendim ben bu yarışma beğenmediğime de beğenmedim yazdım. rusya ve isveç'e beğenmedim yazmak göt ister pardon daaaa asdslfrgthyuıoıguh
Cem 25 Mart, 2017 gönderildi Yazar 25 Mart, 2017 gönderildi Sabahtan beri kafama bi konu takıldı :baksimdi: Çıldırıciğim :baksimdi: Bu musti beni aldatıyur mu :biktim: @Mustafa @Züreyfa @Troliçe
Mustafa 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi ahahah ppilot amirle ilşkmiz var full gizliyiz
Züreyfa 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi @Cem Hemmen bütün sosyal medya şifrelerini alıyorsun :arkamdankonusmussun Bütüüüüüün mesajlarını okuyorsun :icimegir: Takip ettiği/arkadaş olduğu bir tane bile erkek/kadın bırakmıyorsun :kabuletmiyorum: Sadece çiçekli böcekli doğa hesaplarını ve kedili köpekli hayvanat hesaplarını takip edebilir :bibak: Zaman kötü :yalansoyluyosun: Şimdi yanlış anlama, benim Mustafa'ya ve ilişkinize güvenim tamam :dogru: Ama ne insanlar var, neler neler yapıyorlar insanın aklını çelmek için :hayiroyledegil: İnsanın zayıf bir anına falan gelir maazallah :sensanki: Önlemini almak lazım :bitti:
Cem 25 Mart, 2017 gönderildi Yazar 25 Mart, 2017 gönderildi @Züreyfa :dogru: Çok doğru söylüyosun :biktim: Sonuçta bu devirde eş kolay bulunmuyo buldun mu bağlican kendine iyice :felfecir: İyi ki senin gibi doğruları haykıran bi arkadaşım var :cindurttu: Sağolasın :nasilcikiyorum: Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pınarella 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi @Cem anacim amcam cok sıkılmaya gelemez kaçar gider :felfecir:
Reyiz 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi Tunaydin covervision var çok sevincliyim SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pınarella 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi pilot taşmışşşşşşş Ailemizin yeni damadi oluyur :dogru: kendime alacam onu :h
Mustafa 25 Mart, 2017 gönderildi 25 Mart, 2017 gönderildi kızım ayarlarım ben sana onu hiç dert edinme ama kriterleri var öncelikle hosts olman lazım bir an önce ucus firması bul kendine
Pinlenen İletiler