İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

takipledim dost :) hadi ben kaçar dus alıp çıkıcam Talatpaşa 2M sayımı var geldiğimde TŞY oylaması başlamıs olsun :P

gönderildi
iyi cinli günler herkese

:cininizvarmi:

gönderildi

Hiç bir insan kulu yine benim dediklerimi takmadı. Getirmeyin dedim, getirdiniz. Bak gördünüz olanları. Volkan Güven yine haklı çıktı. Nasıl ileri görüşlü bir insanım yaaa. Medyum olcam ben. Neyse darısı öbürünün başına amiiiin

gönderildi
Medyum olcam ben.

:rahmani:

gönderildi
Hiç bir insan kulu yine benim dediklerimi takmadı. Getirmeyin dedim, getirdiniz. Bak gördünüz olanları. Volkan Güven yine haklı çıktı. Nasıl ileri görüşlü bir insanım yaaa. Medyum olcam ben. Neyse darısı öbürünün başına amiiiin

İsrail finale çıkar diyorum ben

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi

bence bu yorumu böyle yıldızlayıp falan bişeyler yapıp siteye bi üye gelmeden önce okuyun sonra Volkan Güveni dinlemiyorsunuz kavga çıkıyor olan Belçikaya oluyor yazık garibime

gönderildi
zedd yollarsam topa tutulur muyum :)

:dogru:

ETYB üyeliğinin düşürülmesi yasa tasarısını sunarım meclise :ifrit:

:ahaha:

gönderildi

ama pek bilinmeyen bi şarkısını :) ulusal finale koysam.

Tamam tamam kuralın suyunu cıkarmamak lazım.

gönderildi

Olmaz :degil:

Koy be muhtemelen seçmez yüce Time halkı zaten onu nf'de :nasilcikiyorum:

Halkıma güvenim tam :herhalde: :ahaha:

gönderildi

direkt yollamam zaten. Secilmez muhtemelen kop kop cunku.Maksat daha kaliteli ulusal final.

gönderildi
Secilmez muhtemelen kop kop cunku

Siteye 5 senedir empoze etmek istediğim görüş :beyimbilir:

Yok ben cidden şakasına dedim yarıştırabilirsin elbette ayıpsın Cano :nasilcikiyorum:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...