Uğur 10 Mart, 2017 gönderildi 10 Mart, 2017 gönderildi Aa yok o lonelyday'di Yiğit olan. Bu kim tanımıyorum hissim. :nededimben:
Züreyfa 10 Mart, 2017 gönderildi 10 Mart, 2017 gönderildi @Uğur @Cem Youtube videolarını nasıl indiriyorsunuz?
Cem 10 Mart, 2017 gönderildi Yazar 10 Mart, 2017 gönderildi @Uğur @Cem Youtube videolarını nasıl indiriyorsunuz? 4K Downloder Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğur 10 Mart, 2017 gönderildi 10 Mart, 2017 gönderildi 4K Downloder Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi :dogru: 4K Video Downloader indir bilgisayarına istediğin türde istediğin boyutta indirebiliyosun :nasilcikiyorum:
Züreyfa 10 Mart, 2017 gönderildi 10 Mart, 2017 gönderildi Teşekkürler. Videolardan birisi sıkıntı çıkarıyordu da.
Züreyfa 11 Mart, 2017 gönderildi 11 Mart, 2017 gönderildi Melih 2 dakikalık bir recap dinleyip, MGP oylarını verebilir misin rica etsem? @Melo
Ulaş 11 Mart, 2017 gönderildi 11 Mart, 2017 gönderildi Melih 2 dakikalık bir recap dinleyip, MGP oylarını verebilir misin rica etsem? @Melo Hiç düşünmüyorsun komşunu :kabuletmiyorum: Komşum Danimarka'ya da iki oy ateşlesene falan yok hiç :nedusunuyosun: Danimarka kim ki zaten :nevarbe:
Züreyfa 11 Mart, 2017 gönderildi 11 Mart, 2017 gönderildi Hiç düşünmüyorsun komşunu :kabuletmiyorum: Komşum Danimarka'ya da iki oy ateşlesene falan yok hiç :nedusunuyosun: Danimarka kim ki zaten :nevarbe: Melih'in oyları oksijen maskesi gibi :arkamdankonusmussun Maskeyi önce sana takarsam, ikimiz de ölebiliriz :plan: Kendim kurtulayım ki, başkalarına yardım edebileyim :icimegir:
Ulaş 11 Mart, 2017 gönderildi 11 Mart, 2017 gönderildi Melih'in oyları oksijen maskesi gibi :arkamdankonusmussun Maskeyi önce sana takarsam, ikimiz de ölebiliriz :plan: Kendim kurtulayım ki, başkalarına yardım edebileyim :icimegir: Haklı konuştun ama şimdi :arkamdankonusmussun: Zaten senin bu akılcı yaklaşımın yüzünden çıkmıştı ilk kıvılcım :dogru: Boşuna nişanı takmadım sana :herhalde: :bitchdont:
Züreyfa 11 Mart, 2017 gönderildi 11 Mart, 2017 gönderildi Yarın hangi ulusal finali izleyeceksiniz? Melodifestivalen Melodi Grand Prix Eurovizijos Söngvakeppnin Survivor Panorama Hiçbiri
Ulaş 11 Mart, 2017 gönderildi 11 Mart, 2017 gönderildi MGP veya Söngvakeppnin, belki de hiçbir şey izlemem. :dogru:
Pinlenen İletiler