Chatigo 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi zaten uyku düzenim bozuldu kovacs gecesinden beri... 6dan önce uyuyamıyorum.......................
Uğur 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi Benim 11'de kalkmam gerekiyo güya. Kaçıyorum ben artık. @Troliçe sen de Marie Mai kanıtlarını sun bir an önce neyi bekliyosun :yalansoyluyosun: Ben sandığı ortaya kodum, gerisi size kalmış hadi iyi sabahlar. :nasilcikiyorum:
Ulaş 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi SON DAKİKA! TIME MECLİSİNDE OLAYLAR DAHA DA KIZIŞTI! CUMHURİYET MIZRAKLAR PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ZÜREY FALTA, BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN BAŞLATILAN OYLAMADA ÇIKAN ARBEDEDE BACAĞINDAN ISIRILDI! KENDİSİNİ LİBERAL ZAMAN PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRİNİN ISIRDIĞINI İDDİA EDEN FALTA, REVİRDEN ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFTA "MERAK ETMEYİN TÜM AŞILARIMI YAPTIRDIM" DEDİ!
Uğur 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi O kadar Discogs ve iTunes linkini forum kaldırmadı resmen :yapmaya:
Uğur 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi İzmir'de de hissettik demişler. Deprem oldu. Bu ikidir hissettiğim deprem ya. Geçen sabah Çanakkale'de olan resmen yatağım sallandı ya.
Züreyfa 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi Ben Çanakkale'deki iki depremi de hissetmedim, bunu da hissetmedim. Bende bir gariplik var herhalde.
Uğur 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi Ben Ankara'ya dönmek istiyorum yeter artık bu ne ya. Twitter'da öyle yazmışlar. Bu öyle bi salladı ki ama anlatamam baya da uzun sürdü ha.
Chatigo 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi bi anda gelen ülke geçmişlerini kontrol etme isteği................................
Uğur 7 Şubat, 2017 gönderildi 7 Şubat, 2017 gönderildi Yani bunu bir kin düşmanlık olayına çevirmek ne kazandırır sana bilmem canım :dogru:
Pinlenen İletiler