Cem 3 Mart, 2017 gönderildi Yazar 3 Mart, 2017 gönderildi :kivir: :kivir: :azginim: :azginim: :okul: :okul: :yilan: :yilan: :memik: :memik: :tokat: :tokat:
Uğur 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Kocama gerdek gecesi dansı yaparken ben :azginim: Favorim.
Züreyfa 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Ellerine sağlık Cem. Keşke memik yerine :melih: yılan yerine de :troliçe: olsaydı ama kodlar.
Chatigo 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hari ka
Chatigo 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Ellerine sağlık Cem. Keşke memik yerine :melih: yılan yerine de :troliçe: olsaydı ama kodlar. bu yoruma 1000 teşekkür atmak istedi hissim
Cem 3 Mart, 2017 gönderildi Yazar 3 Mart, 2017 gönderildi :susaq: :susaq: :hayirolamaz: :hayirolamaz: :bunebe: :bunebe: :dogrumuduydum: :dogrumuduydum: :nediyobube: :nediyobube: :nededi: :nededi: :nebakiyon: :nebakiyon: :ablanstar: :ablanstar: :igrenc: :igrenc: :cildiricam: :cildiricam: :uyicam: :uyicam: :uyuyamiyorum: :uyuyamiyorum: :yaratikmibu: :yaratikmibu: :biktim: :biktim: :seniyolarim: :seniyolarim: :aysusartik: :aysusartik: :gerdankir: :gerdankir: :dusuyorum: :dusuyorum: :dustum: :dustum: :ohohoh: :ohohoh: :kahroluyorum: :kahroluyorum: :dille: :dille:
Cem 4 Mart, 2017 gönderildi Yazar 4 Mart, 2017 gönderildi :saldiri: :saldiri: :yumruk: :yumruk: bu ikisini unutmuşum :kabuletmiyorum:
Chatigo 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi :kalp: cem olmasa eğlencesiziz....................................
Cem 4 Mart, 2017 gönderildi Yazar 4 Mart, 2017 gönderildi Türk tvlerden nadide bu gifleri uğur buldu ben de yükledim :dogru: Haksızlık olmasın :icimegir: Dobra kadınım bilirsiniz :ablanstar:
Melih 4 Mart, 2017 gönderildi 4 Mart, 2017 gönderildi Mustynin çeşit çeşit ayaklarını hala smiley olarak göremedik Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap