Uğur 27 Eylül, 2017 gönderildi 27 Eylül, 2017 gönderildi Beklediğim sımayliiiiiiiiiiiiiiiii :yapmayav:
Pınarella 27 Eylül, 2017 gönderildi 27 Eylül, 2017 gönderildi tövbe yarabbi gifini talep ediyorum onu da ekleyin :ahaha:
Cem 19 Ekim, 2017 gönderildi Yazar 19 Ekim, 2017 gönderildi :istebu: :istebu: :ucuyorum: :ucuyorum: :yasasin: :yasasin: Dipsi, Tinki Vinki ve La La gifleri de yolda :istebu:
Cem 19 Ekim, 2017 gönderildi Yazar 19 Ekim, 2017 gönderildi :baygin: :baygin: :firlat: :firlat: :halay: :halay: :costum: :costum: :otur: :otur: :patladim: :patladim: :merhaba: :merhaba: :kazandim: :kazandim: :tovbeyarabbi: :tovbeyarabbi:
Pınarella 20 Ekim, 2017 gönderildi 20 Ekim, 2017 gönderildi :baygin: :baygin: :firlat: :firlat: :halay: :halay: :costum: :costum: :otur: :otur: :patladim: :patladim: :merhaba: :merhaba: :kazandim: :kazandim: :tovbeyarabbi: :tovbeyarabbi: talep ettiğim gifi koymuş ellerine sağlık @Cem
Cem 15 Kasım, 2017 gönderildi Yazar 15 Kasım, 2017 gönderildi :sayfa: :sayfa: :anlatabildimmi: :anlatabildimmi: :guldurdun: :guldurdun: :agzinasicarim: :agzinasicarim: :umrumdadegil: :umrumdadegil: :aynen: :aynen: :tabii: :tabii: Bu gifleri @Troliçe yaptı, give all credits to him :siktirgitburdan:
Züreyfa 15 Kasım, 2017 gönderildi 15 Kasım, 2017 gönderildi @Troliçe gifler bok gibi olmuş, hiç beğenmedim :anlatabildimmi: @Cem her zamanki gibi çok güzelbir biçimde eklemişsin gifleri. Eline sağlık :tabii:
Cem 15 Kasım, 2017 gönderildi Yazar 15 Kasım, 2017 gönderildi :yok: :yok: :varbisinsilik: :varbisinsilik: :susbegodoman: :susbegodoman: :onundedigiolur: :onundedigiolur: :olmekuzereyim: :olmekuzereyim: :napicam: :napicam: :guzelmiyim: :guzelmiyim: :cokkomik: :cokkomik: :caktirmadanhallet: :caktirmadanhallet: :basimagriyor: :basimagriyor: :evet: :evet: :ceksunube: :ceksunube: :gulegule: :gulegule: :istemiyom: :istemiyom: :kimbu: :kimbu: :neonemli: :neonemli: :oylemidiyosun: :oylemidiyosun: :senidograrim: :senidograrim: :tanimiyorum: :tanimiyorum: :yaziklarolsun: :yaziklarolsun: :zekikadinim: :zekikadinim: :yercarpti: :yercarpti: :yeriyaladim: :yeriyaladim: :kapaklandim: :kapaklandim: Aşağıdakileri @Troliçe yaptı :sozbulamiyorum: :sozbulamiyorum: :sifirbasmis: :sifirbasmis: :senisildimben: :senisildimben: :bisiktirgit: :bisiktirgit: :bendahanapim: :bendahanapim: :heryarisma0: :heryarisma0: :allahbelaniversin: :allahbelaniversin:
Chatigo 17 Kasım, 2017 gönderildi 17 Kasım, 2017 gönderildi @Troliçe gifler bok gibi olmuş, hiç beğenmedim :anlatabildimmi: @Cem her zamanki gibi çok güzelbir biçimde eklemişsin gifleri. Eline sağlık :tabii: beğenmediysen kullanma :sayfa:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap