Züreyfa 14 Ağustos, 2017 gönderildi 14 Ağustos, 2017 gönderildi Bunlardan bir şey çıkar mı acaba? @Cem
Cem 14 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 14 Ağustos, 2017 gönderildi Toplumu ayrıştıran ve ülkemizi küçük gören videoların gifini yapmamı mı istiyosun? :gitsurdanbe:
Cem 14 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 14 Ağustos, 2017 gönderildi Evet :gerdankir: Sizi kınıyorum :sizpsikopatsiniz: Yaparım akşam :ahaha:
Uğur 14 Ağustos, 2017 gönderildi 14 Ağustos, 2017 gönderildi Istikrar senin neyine vesayet yillardir istedim yapmiyo
Cem 26 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 26 Ağustos, 2017 gönderildi :felfecir2: :felfecir2: :cindovdu: :cindovdu: :sinir: :sinir: :anlatbakalim: :anlatbakalim:
Cem 26 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 26 Ağustos, 2017 gönderildi [TABLE=width: 500, align: center] [TD] :askim: [/TD] [TD]:askim:[/TD] [TD] :mefta: [/TD] [TD]:mefta:[/TD] [TD] :cus: [/TD] [TD]:cus:[/TD] [TD] :dalgagecmekiz: [/TD] [TD]:dalgagecmekiz:[/TD] [TD] :domuz: [/TD] [TD]:domuz:[/TD] [TD] :gomuyorum: [/TD] [TD]:gomuyorum:[/TD] [TD] :meh: [/TD] [TD]:meh:[/TD] [TD] :mikser: [/TD] [TD]:mikser:[/TD] [TD] :oluyorum: [/TD] [TD]:oluyorum:[/TD] [TD] :sanaaciyorum: [/TD] [TD]:sanaaciyorum:[/TD] [TD] :saplak: [/TD] [TD]:saplak:[/TD] [TD] :tikinma: [/TD] [TD]:tikinma:[/TD] [TD] :yerdeyim: [/TD] [TD]:yerdeyim:[/TD] [TD] :yettiniz: [/TD] [TD]:yettiniz:[/TD] [TD] :yirtildim: [/TD] [TD]:yirtildim:[/TD] [TD] :dinliyorum: [/TD] [TD]:dinliyorum:[/TD] [/TABLE]
Cem 27 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 27 Ağustos, 2017 gönderildi Söz verdiklerini yapmamış :gitsurdanbe: :istikrar: :istikrar: :akpyeverdimabla: :akpyeverdimabla: :ezan: :ezan: :gariphalk: :gariphalk: :istiyonmu: :istiyonmu:
Züreyfa 27 Ağustos, 2017 gönderildi 27 Ağustos, 2017 gönderildi @Cem :bebegim: O değil de, şu ikisi muhteşem olmamış mı? :gariphalk: :istiyonmu:
Cem 27 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 27 Ağustos, 2017 gönderildi Aslında burda da başka bi şey diyo :yardin: Ama ben hayal okyanusumdan bi şeyler uydurup yazdım :yerdeyim:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap