İçeriğe atla

Portekiz 2017 : Salvador Sobral - Amar Pelos Dois

PUANINIZ?  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

İtalya'da hiç bilinmiyor Eurovision'un ne olduğu falan. Çok iyi bir organizasyon beklemiyorum, umarım yanılırım.

gönderildi
İtalya'da hiç bilinmiyor Eurovision'un ne olduğu falan. Çok iyi bir organizasyon beklemiyorum, umarım yanılırım.

Dur hemen yelkenleri suya indirme :sensanki:

Portekiz kazanacak inşallah :nasilcikiyorum:

gönderildi

Portekiz kazansin

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi

60 milyonluk ülkede nasıl bilinmiyor ya. Resmen :yalan:

gönderildi

Italya eurovisionu toparlayamaz arkadaslar, sanremo birincilerini bile yollamayacak ellerinden gelse sksjskskks, daha da batirir, zaten fakirler :(

gönderildi
İtalya'da hiç bilinmiyor Eurovision'un ne olduğu falan

:ahaha:

gönderildi

İtalyanlar san remo birincisinin 7 yıldır nereye gittiğini zannediyorlar pikniğe mi :D

• Anırdım 1
gönderildi

PORTEKİZ KAZANACAKTIR ARKADAŞLAR CUMARTESİ GÜNÜ SAKİN OLUN. İTALYA'YA FALAN BU ORGANİZASYON VERİLMEYECEKTİR.

gönderildi

Sanremo birincileri çoğu zaman Eurovision'a gitmeyi kabul etmiyo bile :degil:

Bilmiyo olabilirler vallahi :felfecir:

gönderildi
PORTEKİZ KAZANACAKTIR ARKADAŞLAR CUMARTESİ GÜNÜ SAKİN OLUN. İTALYA'YA FALAN BU ORGANİZASYON VERİLMEYECEKTİR.

Çok çabuk gaza geliyosun ya :yapmaya:

gönderildi

İzlenmiyor Eurovision, reyting falan almıyor. İtalyan öğrenceiler geldiler buraya 3-4 tane 2-3 sene önce. Bu şarkı İtalya tarihinin en önemli şarkılarından diye Volare'yi dinlettiler. Bu ESC şarkısı deyince de "Eurovision ne?" diye mal mal baktılar. Alışamadılar daha Eurovision'a falan hissim. Sanremo onlar için ESC'den çok daha prestijli ve önemli bir yarışma bu arada. Eurovision'a katıldıklarında da öyle, katılmadıklarında da.

gönderildi

Sanremo zaten Eurovision'un ortaya çıkmasına esin kaynağı olmuş önemli bir festivaldir lütfen :icimegir:

gönderildi
Çok çabuk gaza geliyosun ya :yapmaya:

Benim fikrim..... SUS

gönderildi

O zaman niye geri döndü bu ülke? ben gönüllüyüm gidip hepsine tek tek eurovisionu anlatırım :D

gönderildi
Türkiye'yle ilgili bir şeyler söylüyo şu an basın toplantısında ama anlamadım :nededimben:

''Mültecilere destek olmalıyız. Türkiye ve Yunanistan gibi ülkelerde kamplar var. Şarkımı sevdiğiniz ve hissettğiniz için teşekkürler.''

demiş.

:dogru:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...