İçeriğe atla

İsveç 2017 : Robin Bengtsson - I Can't Go On

Puanınız?  

4 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Sarkisi kotu olsa bile final gorur bu tipki adele osursa bile grammy alirlar esdeger

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gönderildi

Loreen final gorurse iki tane rakibi olacak zaten

Ace wilder ve mariette

gönderildi

Loreen bu sarkiyla anca bizim evdeki vazoyu kazanir

gönderildi

Burasi sanki sarkinin basi gibi sonradan patlayacak gibi bir izlenim uyandi bence guzel geri kalan bolumu.7 sarki icinden acik ara oy almis %60.ikinci wiktoria nin oy orani %17

gönderildi

Şimdi soru şu; İsveç 2018'de hangi şehirde ev sahipliği yapacak? :felfecir:

gönderildi

ben şarkıdan bi şey anlamadım

her şey cumartesi akşamı belli olacak benim için

ilk 1 dk'da beni yakalayamadı şarkı

gönderildi
Hala dinlemeyenler için Loreen'in prova videosunu paylaşayım ve Uğur'un ev sahipliği yapacak şehir tartışmasına katılalım. ^^

http://www.svt.se/melodifestivalen/loreen-med-statements-i-melodifestivalen-2017-efter-eurovision-med-euphoria-smygtitta-pa-nya-laten-bidraget-i-skelleftea

Bu kadında ses var, sahne duruşu var, ne söylese ne etse oluyor valla, tam oturuyor kadının üzerine.

Yine iyi bir iş çıkarmış bence. 4. yarı finali izlemeye değer diye düşünüyorum.

Evet böyle giderse ve büyük bir rakip çıkmaz ise Loreen'in Eurovision'u 2. kez kazanması çok da zor olmaz gibi.

gönderildi

Allaha şirk koşmamak koşuluyla Loreen'in hem MF hem ESC 1. si olacağı çok açık :felfecir:

Lağım çukuru gibi balaldların ardından zaten dikkat çekecektir bu şarkı :felfecir:

gönderildi

Sadece Loreen'i dinlemiştim şimdi diğer şarkıları haberimizden dinleyebilirim. :nasilcikiyorum:

Teşekkürler Cem, teşekkürler başbakanım. :beyimbilir:

gönderildi

Loreen'in performansı (vokaller değil burada kastım) beklediğimden zayıf duruyor ne yalan söyliyeyim. Yine de MF'yi kazanmak için favori konumunda tabii. Ha ben Euphoria'yı ilk duyduğumda da hemen bayılmamıştım. Canlı performansta yardırmış yine. O değil de Sara'ya ne olmuş öyle? Beyaz peynirli, kaşarlı şiir kendisi hakkında yazılmış gibi.

gönderildi

Canlı performansta mp3 kalitesi bekleme zaten cnm :bitchdont:

gönderildi

Abartmayın şu karıyı sanki ilah amk ahauhau

Euphoria kalitesinde bi şarkı değil

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...