Reyiz 28 Ekim, 2016 gönderildi 28 Ekim, 2016 gönderildi Hadi lan gelin sabahtan beri konuşuyoz skypte 'da
CevatAslan 28 Ekim, 2016 gönderildi 28 Ekim, 2016 gönderildi Hadi lan gelin sabahtan beri konuşuyoz skypte 'da ne manaaaağğ
Züreyfa 29 Ekim, 2016 gönderildi 29 Ekim, 2016 gönderildi İlk defa burada açıklıyorum. Cem'in sürekli recapler yapıp, konular açmasının sebebi bu konulardan bolca teşekkürleri toplayıp, toplam teşekkür sayısında beni geçmek. Lütfen bu oyuna alet olmayın ve Cem'e teşekkür vermeyi bırakın.
Cem 22 Kasım, 2016 gönderildi Yazar 22 Kasım, 2016 gönderildi İlk defa burada açıklıyorum. Cem'in sürekli recapler yapıp, konular açmasının sebebi bu konulardan bolca teşekkürleri toplayıp, toplam teşekkür sayısında beni geçmek. Lütfen bu oyuna alet olmayın ve Cem'e teşekkür vermeyi bırakın. Bak bak bak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cem 23 Kasım, 2016 gönderildi Yazar 23 Kasım, 2016 gönderildi Merhaba arkadaşlar, bugün yeni bir oyun oynicaz! geyik konusuna giren herkes sırasıyla şunları yazsın 1- Yarışmalar Niye Başlamıor 2- Bu Forum Öldü Artık Girmek İstemiorum 3- Foruma Alışamadım 4- Eski Forum Daha İyidi 5- İşlerim Var Daha Sonra Gireceğim 6- Foruma Giriş Yapamıorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Chatigo 23 Kasım, 2016 gönderildi 23 Kasım, 2016 gönderildi 1- Yarışmalar Niye Başlamıor 2- Bu Forum Öldü Artık Girmek İstemiorum 3- Foruma Alışamadım 4- Eski Forum Daha İyidi 5- İşlerim Var Daha Sonra Gireceğim 6- Foruma Giriş Yapamıorum
Cem 23 Kasım, 2016 gönderildi Yazar 23 Kasım, 2016 gönderildi Temayı acayip beğendim yalnız. Emeği gören tek üye sensin valla sağol
Cem 23 Kasım, 2016 gönderildi Yazar 23 Kasım, 2016 gönderildi arkadaşlar foruma nasıl mesaj atıyoruz? merhaba sevgili züreyfa, avustralya yeşil ormanlarına ve arkadaşlarına selamlar! foruma mesaj atmak için şu adımları uygulamalısın; 1- bulunduğun yerleşim yerinde en yakın TimeTT şubesine gitmelisin (Time Telgraf Telefon) 2- yazmak istediğin mesajı, mesajın gitmesini istediğin forum ve kategoriyi A4 kağıdına nickinle beraber yazıyorsun. 3- Forumcular Mahallesi, Foruma Giremiyorum Caddesi, Recap Sürem Yanlış Alınmış Sokak, ETYB Sitesi, A Blok, Kat: 863 Daire: 25511 CEMDÜZÜ/İSTANBUL 34882 adresine postalıyorsun! İşte hepsi bu kadar
Züreyfa 23 Kasım, 2016 gönderildi 23 Kasım, 2016 gönderildi PTY (Paralel Time Yapılanması) üyesi olmadığımı kanıtlamak için hesap numaranıza 6500 TL de yatırayım mı?
Pinlenen İletiler