İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Oylama sistemide değişmiş niye dönmüyo bunlar valla bi eğlencem vardı o da gitti. Ahhh 2009daki heyecan

Bi de oylama sistemi değişti. YGS puanlarıyla LYS puanları toplancak ülkelerin

ahahaha bu iyiydi

gönderildi

Bi de oylama sistemi değişti. YGS puanlarıyla LYS puanları toplancak ülkelerin

BUNDAN DAHA BASİT VE DAHA İYİ BİR AÇIKLAMA OLAMAZZZZZZZZZZZZ

gönderildi

Oylama sistemide değişmiş niye dönmüyo bunlar valla bi eğlencem vardı o da gitti. Ahhh 2009daki heyecan

2006, dinle

gönderildi

2006, dinle

2006, chucky sayko mu bu çocuk derdim. Kanlı chucky resmi koyardın svfsdvsdvsdv

gönderildi

2006, dinle

2006, chucky sayko mu bu çocuk derdim. Kanlı chucky resmi koyardın svfsdvsdvsdv

chucky-124140.jpg

gönderildi

uğur orçuna 1995 arzu ecenin esc performansını atmıştım msnden. İbne gitti youtube a koydu movie makerla bi de eurovision-turkey etiketi koymuş. Ve beni siteden banlamıştı. Gece gece kinlendim

gönderildi

uğur orçuna 1995 arzu ecenin esc performansını atmıştım msnden. İbne gitti youtube a koydu movie makerla bi de eurovision-turkey etiketi koymuş. Ve beni siteden banlamıştı. Gece gece kinlendim

YILLARDIR BUNU SÖYLÜYOSUN BIKTIM :h

O OrChUn'a noldu acaba ya. :h

gönderildi

garezim var çünkü seni de o banladı. Gel patlatalım youtube kanalını. Bi de batu vardı bursada öğretmen koca adam sitede bizim gibi ortaokullularla takılırdı  :haha:

gönderildi

garezim var çünkü seni de o banladı. Gel patlatalım youtube kanalını. Bi de batu vardı bursada öğretmen koca adam sitede bizim gibi ortaokullularla takılırdı  :haha:

Iceman :kalp:

Favori moderatörüm. Şu ana kadar ne öğrendiysem ondan öğrendim. :h :h :h :h :h

O zamanlar öğretmen değildi daha be. :D Zaten öğretmen olunca bıraktı. :D

Bana modluk vericekti, kandırdı, gitti sevgilisini mod yaptı. :(

gönderildi

Iceman :kalp:

Favori moderatörüm. Şu ana kadar ne öğrendiysem ondan öğrendim. :h :h :h :h :h

O zamanlar öğretmen değildi daha be. :D Zaten öğretmen olunca bıraktı. :D

Bana modluk vericekti, kandırdı, gitti sevgilisini mod yaptı. :(

eeee sevgilisinin verdiğini sen veremiyosun beybi tabi ona verecek (storm muydu sevgilisi) afasfasfsafsaf  :haha: :haha:

gönderildi

NE E E E E E E E E E E E :h :h :h :h :h

Ben banlanmadım ETT'de be, seni banlamışlardı. :h

gönderildi

NE E E E E E E E E E E E :h :h :h :h :h

Ben banlanmadım ETT'de be, seni banlamışlardı. :h

Hadi ordan sen benden önce banlandın chucky yazısının üstünde koca bi çizgi vardı. Beni senden sonra şutladı sümsükler. Eski püskü bi forum arkaplanı vardı zaten sonra kepenk kapattılargdfsgdfgdf

gönderildi

euro_manyak'tı benim nickim. Chucky değil. :iyi:

:h :h :h

gönderildi

euro_manyak'tı benim nickim. Chucky değil. :iyi:

:h :h :h

resmin chuckydi beybi karıştırdım. Sahi ben neden ban yemiştim. Gece gece maziden açtın bak çenem açıldı.  :haha:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...