oNr 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi Oylama sistemide değişmiş niye dönmüyo bunlar valla bi eğlencem vardı o da gitti. Ahhh 2009daki heyecan Bi de oylama sistemi değişti. YGS puanlarıyla LYS puanları toplancak ülkelerin ahahaha bu iyiydi
Ulaş 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi Bi de oylama sistemi değişti. YGS puanlarıyla LYS puanları toplancak ülkelerin BUNDAN DAHA BASİT VE DAHA İYİ BİR AÇIKLAMA OLAMAZZZZZZZZZZZZ
Uğur 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi Oylama sistemide değişmiş niye dönmüyo bunlar valla bi eğlencem vardı o da gitti. Ahhh 2009daki heyecan 2006, dinle
oNr 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi Oylama sistemide değişmiş niye dönmüyo bunlar valla bi eğlencem vardı o da gitti. Ahhh 2009daki heyecan 2006, dinle 2006, chucky sayko mu bu çocuk derdim. Kanlı chucky resmi koyardın svfsdvsdvsdv
Uğur 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi Oylama sistemide değişmiş niye dönmüyo bunlar valla bi eğlencem vardı o da gitti. Ahhh 2009daki heyecan 2006, dinle 2006, chucky sayko mu bu çocuk derdim. Kanlı chucky resmi koyardın svfsdvsdvsdv
oNr 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi uğur orçuna 1995 arzu ecenin esc performansını atmıştım msnden. İbne gitti youtube a koydu movie makerla bi de eurovision-turkey etiketi koymuş. Ve beni siteden banlamıştı. Gece gece kinlendim
Uğur 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi uğur orçuna 1995 arzu ecenin esc performansını atmıştım msnden. İbne gitti youtube a koydu movie makerla bi de eurovision-turkey etiketi koymuş. Ve beni siteden banlamıştı. Gece gece kinlendim YILLARDIR BUNU SÖYLÜYOSUN BIKTIM O OrChUn'a noldu acaba ya.
oNr 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi uğur orçuna 1995 arzu ecenin esc performansını atmıştım msnden. İbne gitti youtube a koydu movie makerla bi de eurovision-turkey etiketi koymuş. Ve beni siteden banlamıştı. Gece gece kinlendim YILLARDIR BUNU SÖYLÜYOSUN BIKTIM O OrChUn'a noldu acaba ya. garezim var çünkü seni de o banladı. Gel patlatalım youtube kanalını. Bi de batu vardı bursada öğretmen koca adam sitede bizim gibi ortaokullularla takılırdı
Uğur 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi uğur orçuna 1995 arzu ecenin esc performansını atmıştım msnden. İbne gitti youtube a koydu movie makerla bi de eurovision-turkey etiketi koymuş. Ve beni siteden banlamıştı. Gece gece kinlendim YILLARDIR BUNU SÖYLÜYOSUN BIKTIM O OrChUn'a noldu acaba ya. garezim var çünkü seni de o banladı. Gel patlatalım youtube kanalını. Bi de batu vardı bursada öğretmen koca adam sitede bizim gibi ortaokullularla takılırdı Iceman Favori moderatörüm. Şu ana kadar ne öğrendiysem ondan öğrendim. :h :h O zamanlar öğretmen değildi daha be. Zaten öğretmen olunca bıraktı. Bana modluk vericekti, kandırdı, gitti sevgilisini mod yaptı.
oNr 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi uğur orçuna 1995 arzu ecenin esc performansını atmıştım msnden. İbne gitti youtube a koydu movie makerla bi de eurovision-turkey etiketi koymuş. Ve beni siteden banlamıştı. Gece gece kinlendim YILLARDIR BUNU SÖYLÜYOSUN BIKTIM O OrChUn'a noldu acaba ya. garezim var çünkü seni de o banladı. Gel patlatalım youtube kanalını. Bi de batu vardı bursada öğretmen koca adam sitede bizim gibi ortaokullularla takılırdı Iceman Favori moderatörüm. Şu ana kadar ne öğrendiysem ondan öğrendim. :h :h O zamanlar öğretmen değildi daha be. Zaten öğretmen olunca bıraktı. Bana modluk vericekti, kandırdı, gitti sevgilisini mod yaptı. eeee sevgilisinin verdiğini sen veremiyosun beybi tabi ona verecek (storm muydu sevgilisi) afasfasfsafsaf :haha:
Uğur 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi NE E E E E E E E E E E E :h :h Ben banlanmadım ETT'de be, seni banlamışlardı.
oNr 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi NE E E E E E E E E E E E :h :h Ben banlanmadım ETT'de be, seni banlamışlardı. Hadi ordan sen benden önce banlandın chucky yazısının üstünde koca bi çizgi vardı. Beni senden sonra şutladı sümsükler. Eski püskü bi forum arkaplanı vardı zaten sonra kepenk kapattılargdfsgdfgdf
Uğur 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi euro_manyak'tı benim nickim. Chucky değil. :h
oNr 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi euro_manyak'tı benim nickim. Chucky değil. :h resmin chuckydi beybi karıştırdım. Sahi ben neden ban yemiştim. Gece gece maziden açtın bak çenem açıldı.
Uğur 21 Şubat, 2016 gönderildi 21 Şubat, 2016 gönderildi http://web.archive.org/web/20080819231157/http://www.eurovision-turkey.com/portal/sayfa.php?name=Forums Bunu bulduğuma inanamıyorum
Pinlenen İletiler