Reyiz 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi ben sana süper mod olamazsın demedim mod olamazsın dedim
Melih 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi modda oldum bi admin olamadım ayol auhauhauha ( oldu )
Melih 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi zardamı yaptırdın auhuhauhahu bi dahaki esc toplantımızda tanıyamıcam seni
Volkan 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi Foruma özel olarak seçme falan aldınız galiba 10 dakika giriyim dedim sinir krizi ölüyorum şuan bunlar ne be
Volkan 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi Çıktığı Yeri Beğenmeyene Volki Deniyor Ağzını topla bence önce sonra gel konuş. Ben çıktığımda sen yoktun ve forum bu hallere düşmemişti açıkcası.
Melih 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi Çıktığı Yeri Beğenmeyene Volki Deniyor Ağzını topla bence önce sonra gel konuş. Ben çıktığımda sen yoktun ve forum bu hallere düşmemişti açıkcası. sen vardında noldu pardon ağzımı toplamam gereken bir durum yok sen ... kadar boyunla bana lafmı çarpıyorsun ben gittikten sonra herkes beni özledi ergenlikse al sana ergen gibi bi cevap
Uğur 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi Kizlar rahat durun Sent from my iPhone using Tapatalk
Volkan 25 Ocak, 2016 gönderildi 25 Ocak, 2016 gönderildi Ben üyelikten adminliğe kadar yükseldim. Eğer bir şey olmasaydı o kadar yükselmezdim, senin gibi süper modlukla yetinmedim. Boş boş konuşuyosun Hollanda, meme, dinlediğin şarkının ss'leri 50 tane aynı tarzda yorumu farklı yerlere atıyosun inan içim daraldı. Hüseyin'e gelsek daha kestirmeden kızım havalarına girmiş gidiyor. Tamam bir karar almışsın açıklamışsın saygı duyarım ama 50 yerde aynı şey oda içimi baydı. Çağatay yine tamam imzasına karışmam yanlış ama kör etti imza da yani.
Pinlenen İletiler