İçeriğe atla

Ömer

ETSC Katılımcısı
  • İçerik sayısı

    1.183
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Lider Olduğu Gün Sayısı

    18

İletiler bölümüne Ömer kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Dün gecenin açık ara en kötü performansıydı. Korkunçtu. Sahne desen her tarafta ayrı bir şey. Ses yeterli değil. Ne yapmaya çalıştıklarına asla anlam veremedim. Barbara Dex olsa net bir şekilde ödül Polonyaya giderdi. Polonya'ya oy veren neredeyse tüm ülkeler bu yarı finale toplanmıştı ona rağmen imkansızı başararak finale kalamadı. Vicdana geldi herhalde Avrupadaki Polonyalılar da bu rezalet karşısında.

  2. Muhteşem bir performanstı. İzlerken tüylerim diken diken oldu. Finale çıkamazsa inanılmaz üzülecektim. Neyse ki muhteşem bir vokal performansıyla finale kaldı. Zaten bence gecenin en iyi vokal performansı kendisine aitti. Portekiz uzun zamandır finale çıkmayı başarıyor umarım böyle gelmeye devam ederler.

  3. O kadar muhteşemdi ki. Kamera açıları inanılmazdı. Eurovision'un en iyi sahne şovlarından birini yaptılar. İlk açıklandığında nefret ettiğim şarkıya şimdi bayılır oldum. Dün gece oy da kullandım zaten. Bambie Thug resmen İrlanda'nın şanssızlığını kırdı ve sonunda İrlanda'yı finale çıkardı. Finalde de iyi bir derece alacağını düşünüyorum.

×
×
  • Yeni Oluştur...