İçeriğe atla

Tüm Aktiviteler

Bu akış otomatik güncelleniyor

  1. Dün
  2. Her anlamda skandal bir performans.
  3. Şarkıyı büyütmüşler sahnede. Kazandıkları şarkıdan çok üstte bu. Kazanma şansları yok ama ilk 5 kesin.
  4. Bu rezalete oy atan insanlar acaba neyin kafasını yaşadı da oy verdi. Jüriye güveniyor ve finalde ağızlarının paylarını vermelerini diliyorum.
  5. Spoken word'de bildiğin playback yapıyor. Ah EBU ah
  6. Gecenin en sönük performansıydı. Çok da yorum yapmaya gerek yok aslında direkt kötüydü ve elendi.
  7. Ömer

    Polonya 2024 : Luna - The Tower

    Dün gecenin açık ara en kötü performansıydı. Korkunçtu. Sahne desen her tarafta ayrı bir şey. Ses yeterli değil. Ne yapmaya çalıştıklarına asla anlam veremedim. Barbara Dex olsa net bir şekilde ödül Polonyaya giderdi. Polonya'ya oy veren neredeyse tüm ülkeler bu yarı finale toplanmıştı ona rağmen imkansızı başararak finale kalamadı. Vicdana geldi herhalde Avrupadaki Polonyalılar da bu rezalet karşısında.
  8. Şarkıyı seviyordum ama izlerken eleneceğini anladım. Sahne inanılmaz boştu. Akılda kalıcı hiçbir şey yoktu haliyle böyle oldu. Moldova bence kültürel hareketler gönderme çizgisinden şaşmamalı anca öyle başarılı oluyorlar çünkü.
  9. Diyeceğim tek bir şey var: HADİ YALLAH SYDNEY'E, UCUBELER.
  10. Bu sonuncun olacağı daha başından belliydi. Bomboş sahne bomboş şarkı. Azerbaycan'ın acilen toparlanması gerekiyor. İşin ilginç tarafı bunla bir de finale çıkacaklarını düşünüyorlardı.
  11. İzlerken tüylerim diken diken oldu. İnanılmazdı. Şarkı zaten muazzamdı ama dünkü performans ekstraydı. Kazanma şansları var bence ve üzülmem kazanırlarsa da. Ukrayna sahneye çok iyi çalışmış ve finalde net top 5 zaten.
  12. Ömer

    Slovenya 2024: Raiven - Veronika

    Ne yalan söyleyeyim finale çıkmasını asla beklemiyordum. Baya şaşırdım da. Sırbistan, Portekiz, Slovenya üçlüsünden mutlaka biri elenir o da Slovenya olur diyordum ama üçü de çıktı. Gerçi performansıyla hak etti bence zaten finali sevindim bir yandan finale çıkmasına da.
  13. Ömer

    Lüksemburg 2024: Tali - Fighter

    Lüksemburg nihayet geri döndü. Bir an gözlerime inanamadım alttaki Lüksemburg yazısını görünce. O kadar garipsedim ki. Gecenin en iyi performanslarından biriydi zaten finale çıkması kesindi. Finalde nihayet puan tablosunda Lüksemburg ismini göreceğiz. Umarım finalde de iyi derece alırlar.
  14. Ömer

    Portekiz 2024: Iolanda - Grito

    Muhteşem bir performanstı. İzlerken tüylerim diken diken oldu. Finale çıkamazsa inanılmaz üzülecektim. Neyse ki muhteşem bir vokal performansıyla finale kaldı. Zaten bence gecenin en iyi vokal performansı kendisine aitti. Portekiz uzun zamandır finale çıkmayı başarıyor umarım böyle gelmeye devam ederler.
  15. Sahnelemesi çok güzeldi. Fakat şov bir tık abartılıydı bence bir aile şovu için. Olly'nin vokali kötüydü finalde düzeltmesi lazım. Finalde ne yapar kestiremiyorum ama top 10 olmaz gib.
  16. Ben abartıldığı kadar kötü bulmuyorum bu şarkıyı. Ayrıca sahnelemesi de güzeldi. Jürilerden alacağını düşünüyorum o yüzden sonuncu olmayacak bence.
  17. Ulusal finaldeki gibi harikalardı. Finalde top 10 bekliyorum yine İsveçten.
  18. Ömer

    Kıbrıs 2024: Silia Kapsis - Liar

    Provalarda çok gömmüşlerdi nedense. Bu performansta gömülecek ne vardı anlamadım gayet iyiydi. Yaşına rağmen Eurovision'un açılışını çok iyi gerçekleştirdi. Finale de beklendiği gibi kaldı. Finalde çok bir şey yapabileceğini zannetmiyorum ama.
  19. Beğendim valla dünkü performansını. Provalarda nedense aşırı gömmüşlerdi asla kötü değildi. Bir ara elenir mi diye korktum ama neyse ki başardı Teya Dora. Finalde tablonun sağ tarafında kalacaktır.
  20. Dün geceki performansını beğendim. Zaten ulusal finalin aynısıydı sahne. Finale kalacağı zaten belliydi ama finalde çok bir şey yapacağını sanmıyorum.
  21. O kadar muhteşemdi ki. Kamera açıları inanılmazdı. Eurovision'un en iyi sahne şovlarından birini yaptılar. İlk açıklandığında nefret ettiğim şarkıya şimdi bayılır oldum. Dün gece oy da kullandım zaten. Bambie Thug resmen İrlanda'nın şanssızlığını kırdı ve sonunda İrlanda'yı finale çıkardı. Finalde de iyi bir derece alacağını düşünüyorum.
  22. Gerçekten çok beğendim. Bana birincilik performansı gibi geldi açıkçası. Zaten bu yarı finali çok rahatlıkla kazandığını düşünüyorum.
  23. Son hafta
  24. Doğru asla hak etmediler ama elenen şarkıların içinde de hak eden yoktu sanki ya.
  1. Daha fazla aktivite göster
×
×
  • Yeni Oluştur...