Uğur 17 Eylül, 2015 gönderildi Yazar 17 Eylül, 2015 gönderildi [align=center][video=youtube] [video=youtube] [video=youtube] [/align]
Uğur 9 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 9 Ekim, 2015 gönderildi Son bölümünü izlerken uyuya kalmışım TV karşısnda o denli sıkıcıydı. Reytinglerde durumu ne bilemiyorum ama Paramparça bu sezon ezer gibi Türkanın kızlarını. Dizi güzel başladı; fakat sonra asıl konusunun dışına çıkıp ergenlerin ikili ilişkileri üzerinden yürümeye başlayınca sıktı.
Uğur 9 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 9 Ekim, 2015 gönderildi Güneş Türkan iken Ahmet'le sevgiliyse Ahmet'in ve Güneş'in bundan nasıl haberi yok?
Uğur 12 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 12 Ekim, 2015 gönderildi Bu Haluk'la Melisa'nın durumu ne çözebilen var mı? Annesine benzettiği için mi ilgi duyuyo Haluk Melisa'ya anlayamadım.
Uğur 14 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 14 Ekim, 2015 gönderildi Oha be. Haluk üstesinden gelir ama bu durumun ya 2 bölüm ya 3 bölüm sonra çıkar bence Türkan hapisten.
Uğur 16 Mart, 2016 gönderildi Yazar 16 Mart, 2016 gönderildi Bu Cumartesi final yapacak dizidir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 16 Mart, 2016 gönderildi 16 Mart, 2016 gönderildi Bu Cumartesi final yapacak dizidir. Sent from my iPhone using Tapatalk Formatlar iyice karıştı tabii. Forum burası, sözlük değil
Cem 16 Mart, 2016 gönderildi 16 Mart, 2016 gönderildi @Uğur Cnm yanlış yere yazmışsın, tıkla EDİT: ZÜREY DENEN AMERİKAN AJANI BENİM BEYNİME GİRİP YAZACAĞIM ŞEYİ BENDEN ÖNCE YAZMAKTADIR. BUNU TELEKİNEZİ-TELEPATİ YÖNTEMİYLE YAPMAKTADIR !!!
Züreyfa 16 Mart, 2016 gönderildi 16 Mart, 2016 gönderildi @Uğur Cnm yanlış yere yazmışsın, tıkla EDİT: ZÜREY DENEN AMERİKAN AJANI BENİM BEYNİME GİRİP YAZACAĞIM ŞEYİ BENDEN ÖNCE YAZMAKTADIR. BUNU TELEKİNEZİ-TELEPATİ YÖNTEMİYLE YAPMAKTADIR !!! Medyumum ben.
Uğur 17 Mart, 2016 gönderildi Yazar 17 Mart, 2016 gönderildi Yazın başladığında ne güzeldi halbuki. Sezona girince sapıttı bence de.
Uğur 17 Mart, 2016 gönderildi Yazar 17 Mart, 2016 gönderildi İlk defa Altın Kelebek alan bi dizi yayından kaldırılıyo sanırım.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap