İçeriğe atla

PUANINIZ?  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ki Hardkiss'in şarkısını sevmeme rağmen canlı performansı rezalet

gönderildi

Şarkılar, sahne falan genel olarak hiç fena değil. Saat başına 2 şarkı düşmese gayet güzel bi nf olabilirdi.

gönderildi

Ben de beğendim ulusal finali süreyi uzattıkça uzatmalarına rağmen. Tek dileğim SunSay'in seçilmemesi. Jamala'ya The Hardkiss'in alternatif olabileceğini düşünmüyorum fakat o şarkı da kötü değil.

gönderildi

Oylama 1 saat sürecekmiş, dağılın.

gönderildi

ÇÜŞ!

gönderildi

Koca genel seçimi 1 saatte açıkladık biz. Sandık mı açacak bu kezbanlar sksmdmfm

gönderildi

OHA ÇÜŞ DEVE :)

gönderildi

OHA ÇÜŞ DEVE :)

Musty küfür etme :h

1 saatle de bitmiyo ki daha Nicky Byrne sahne alcak falan, geceyarısını bulcak herhalde sonuçlar bu gidişle pes.

gönderildi

Türk dizileri gibi işte. Dram, kavga, birbirlerine bakış atma, son dakika ortaya çıkan gerçekler vs. hepsi vardı. 7'den 12'ye kadar kesintisiz drama.

gönderildi

Sonuclar geliyo

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Türk dizileri gibi işte. Dram, kavga, birbirlerine bakış atma, son dakika ortaya çıkan gerçekler vs. hepsi vardı. 7'den 12'ye kadar kesintisiz drama.

Jüriden 3 puan aldıklarında NuAngels'ın bakışı, Nihal'le Behlül'ü öpüşürken gören Bihter gibiydi.

QGjfK28.png

• Anırdım 1
gönderildi

Her puandan sonra 15 dakika konuşcaklarsa işimiz var.

gönderildi

Jürinin mallığına halk birazdan gereken cevabı verecek.

gönderildi

İyi bari, jüriye rağmen kazandı Jamala. Dediğim gibi ama jüri 5 değil, 4 verseydi kazanamıyodu.

gönderildi

İşte bu işte buuu be Helal Ukrayna Halkı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...