İçeriğe atla

Rusya 2016 : Sergey Lazarev - You Are The Only One

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

[align=center][video=youtube]https://youtu.be/QiGkN0_mJPQ [/align][align=center] [/align][align=center]Şarkı sızmış millet :) ben beğendim kazanma potansiyeli var bence ülke Rusya olunca.[/align]

gönderildi

Yalayanlar yalasin ben sonra dinlicem ahah

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

2000'lerin başının böğründen kopup gelmiş. Bu adamın normalde yaptığı şarkılardan iyi ama yine de kötü bi şarkı. Sırf Rusya diye bu zayıf yılda ilk 3'e, 5'e falan girmez umarım.

gönderildi

Sozleri itibariyle zayif bir sarki olmus. Ciddi anlamda iddiali bir seyler bekliyodum ben. Kazanacak potansiyeli olmayan; Rusya'ya havadan bi top 5 - top 10 derecesi kazandiracak parca. Arti, Polina'nin sarkisindan iyi degil.

gönderildi

Hadi hadi rusya sarkisini aciklamadan birinciydi ya ahaha

gönderildi

Sergey nasılsa kazanırım deyip yarışmayı ciddiye almamış herhalde [FACE WITH TEARS OF JOY]

Şarkı Sergey'in kendi şarkılarından kötü. Yarışma için de eh bi parça. Klipteki gibi abanmalı bir şov yapmazsa havadan ilk 5 alır gibi sadece. Kazanırsa da malumun ilamı birinci eksikliği nedeniyle kazanır.

gönderildi

Vasat şarkıların arasında bence iddialı bir şarkı olmuş bence rahat zirveye oynar en kötü ilk 3' te yer alabilecek şarkı

gönderildi

Bence abartılcak bir şarkı değil umarım güzel şarkıları geçip çok yüksek bir derece yapmaz zaten rusyanın şuana kadar favorim olan bir şarkısı yoktu bu sene de olamadı en azından barış hakkında bir şarkı yapmamış

gönderildi

'A Million Voices'tan çok daha güzel buldum ben. Onun da sözleri kötüydü bunun da ama en azından göstermelik bir barış sevdası yok :h

gönderildi

Polina nın yanından geçemez çok abartıldı bu şarkı

gönderildi

şimdiye kadar açıklanan şarkılar içinden beni heyecanlandırabilmiş tek şarkı ya, içim mi çürüdü nedir haha :D

gönderildi

Ukrayna heyecanlandırmadı mı ya. :(

Benim için number one hala :Ukraine: Ukrayna.  :heart:

gönderildi

Valla Sergey, Eurovision'a katılmayı yıllardır istiyordu adamcağız hahaha ondan sanırım en çok ona heyecanlandım :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...