Uğur 17 Mart, 2016 gönderildi Yazar 17 Mart, 2016 gönderildi Amaan dinlemedim daha is cikmaz o kizdan tahmin edebiliyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 17 Mart, 2016 gönderildi Yazar 17 Mart, 2016 gönderildi Bu kiz bu aksam canli peformans sergilicekti Hirvatistan'in bi odul toreninde baksaniza seyetmis mi acaba? Sent from my iPhone using Tapatalk
Yiğit 17 Mart, 2016 gönderildi 17 Mart, 2016 gönderildi Bunları Avrupa Birliği'ne alan üyeleri ben reddediyorum. Şarkı da o kadar güzel değil bence.
Uğur 17 Mart, 2016 gönderildi Yazar 17 Mart, 2016 gönderildi Bunları Avrupa Birliği'ne alan üyeleri ben reddediyorum. Şarkı da o kadar güzel değil bence. TATLIM KIZLARIMI YOLLAYIP SENI SALLANDIRIRIM GECE GECE ASAPLARIM ZIRVE YAPTI Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 21 Mart, 2016 gönderildi Yazar 21 Mart, 2016 gönderildi Klip yayınlandı : http://www.eurovisiontime.com/news/hirvatistan-lighthouse-klibi-yayinlandi
Melih 21 Mart, 2016 gönderildi 21 Mart, 2016 gönderildi Ve ugur bosalir ahaua Sent from my iPhone using Tapatalk
Mustafa 21 Mart, 2016 gönderildi 21 Mart, 2016 gönderildi Ben bu sene jamiee-lee jamala ve dami de boşalcam
elayz 21 Mart, 2016 gönderildi 21 Mart, 2016 gönderildi Şey gibi olmuş ya hani klibi olmayan şarkının üstüne manzara fotoları ekleriz de klip yaparız ya onun gibi gibi olmuş yalnız manzara harika keşke biraz daha hızını azaltsalarmış galiba sahne de de arka plan buna benzer bişiy olacak önemli olan şarkının muhteşem olması her geçen gün biraz daha hayran kalıyorum bu şarkıya
Uğur 21 Mart, 2016 gönderildi Yazar 21 Mart, 2016 gönderildi Müthiş görüntüler, hayran kaldım. Şarkının video klibi Nisan ayında yayınlanacakmış. Şu an izlediğimiz bir ''tanıtım klibi''. Şarkı zaten muhteşem. ZAGREB 2017 diyorum.
elayz 21 Mart, 2016 gönderildi 21 Mart, 2016 gönderildi Müthiş görüntüler, hayran kaldım. Şarkının video klibi Nisan ayında yayınlanacakmış. Şu an izlediğimiz bir ''tanıtım klibi''. Şarkı zaten muhteşem. ZAGREB 2017 diyorum. Ben de bir kaç yerde okudum asıl klip değilmiş diye doğruluğunu soracaktım ki yazmışsın teşekkürler
Ulaş 21 Mart, 2016 gönderildi 21 Mart, 2016 gönderildi Birliğe cevabım: Mižerja BU CEVABIM RESMEN HARCANMIŞ TŞK AKMASI GEREKİYORDU
Uğur 21 Mart, 2016 gönderildi Yazar 21 Mart, 2016 gönderildi Müthiş görüntüler, hayran kaldım. Şarkının video klibi Nisan ayında yayınlanacakmış. Şu an izlediğimiz bir ''tanıtım klibi''. Şarkı zaten muhteşem. ZAGREB 2017 diyorum. Ben de bir kaç yerde okudum asıl klip değilmiş diye doğruluğunu soracaktım ki yazmışsın teşekkürler Haberimizi oku, orda yazıyo. Nina resmi Facebook sayfasında klibi paylaşırken yazdı.
elayz 21 Mart, 2016 gönderildi 21 Mart, 2016 gönderildi Müthiş görüntüler, hayran kaldım. Şarkının video klibi Nisan ayında yayınlanacakmış. Şu an izlediğimiz bir ''tanıtım klibi''. Şarkı zaten muhteşem. ZAGREB 2017 diyorum. Ben de bir kaç yerde okudum asıl klip değilmiş diye doğruluğunu soracaktım ki yazmışsın teşekkürler Haberimizi oku, orda yazıyo. Nina resmi Facebook sayfasında klibi paylaşırken yazdı. Uğur kızdıı
Uğur 21 Mart, 2016 gönderildi Yazar 21 Mart, 2016 gönderildi Tıklayın şu anasayfaya acıcık. En azından burda paylaştığımız haberleri okuyun be. Sırf tıklansın diye yazmıyoruz haberleri. İki üç satır yazıyla sırf en erken yayınlayan olmaya da çalışmıyoruz. Detay veriyoruz.
Ulaş 21 Mart, 2016 gönderildi 21 Mart, 2016 gönderildi Ben okuyorum ama refleks olarak teşekkür butonu falan arıyorum anasayfada Emoji ile tepki ver görünmüyo, kaldırdınız mı onu
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap