İçeriğe atla

Hırvatistan 2016 : Nina Kraljić - Lighthouse

PUANINIZ?  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Amaan dinlemedim daha is cikmaz o kizdan tahmin edebiliyorum. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Bu kiz bu aksam canli peformans sergilicekti Hirvatistan'in bi odul toreninde baksaniza seyetmis mi acaba?

gönderildi

Bunları Avrupa Birliği'ne alan üyeleri ben reddediyorum. Şarkı da o kadar güzel değil bence.

gönderildi

Bunları Avrupa Birliği'ne alan üyeleri ben reddediyorum. Şarkı da o kadar güzel değil bence.

TATLIM KIZLARIMI YOLLAYIP SENI SALLANDIRIRIM GECE GECE ASAPLARIM ZIRVE YAPTI

:vasatsus:

gönderildi

Ve ugur bosalir ahaua

gönderildi

Ben bu sene jamiee-lee jamala ve dami de boşalcam

gönderildi

Şey gibi olmuş ya hani klibi olmayan şarkının üstüne manzara fotoları ekleriz de klip yaparız ya onun gibi gibi olmuş 868195826.gif yalnız manzara harika keşke biraz daha hızını azaltsalarmış galiba sahne de de arka plan buna benzer bişiy olacak önemli olan şarkının muhteşem olması her geçen gün biraz daha hayran kalıyorum bu şarkıya 23023729.gif

gönderildi

Müthiş görüntüler, hayran kaldım.

Şarkının video klibi Nisan ayında yayınlanacakmış. Şu an izlediğimiz bir ''tanıtım klibi''.

Şarkı zaten muhteşem. ZAGREB 2017 diyorum. :kalp:

gönderildi

Şarkının video klibi Nisan ayında yayınlanacakmış. Şu an izlediğimiz bir ''tanıtım klibi''.

Ben de bir kaç yerde okudum asıl klip değilmiş diye doğruluğunu soracaktım ki yazmışsın teşekkürler :)

gönderildi

Birliğe cevabım: Mižerja

BU CEVABIM RESMEN HARCANMIŞ TŞK AKMASI GEREKİYORDU

gönderildi

Ben de bir kaç yerde okudum asıl klip değilmiş diye doğruluğunu soracaktım ki yazmışsın teşekkürler :)

Haberimizi oku, orda yazıyo. Nina resmi Facebook sayfasında klibi paylaşırken yazdı.

gönderildi

Haberimizi oku, orda yazıyo. Nina resmi Facebook sayfasında klibi paylaşırken yazdı.

Uğur kızdıı  :icon_ohmygod::f60:

gönderildi

Tıklayın şu anasayfaya acıcık. En azından burda paylaştığımız haberleri okuyun be. 

Sırf tıklansın diye yazmıyoruz haberleri. İki üç satır yazıyla sırf en erken yayınlayan olmaya da çalışmıyoruz. Detay veriyoruz.

gönderildi

Ben okuyorum ama refleks olarak teşekkür butonu falan arıyorum anasayfada :( Emoji ile tepki ver görünmüyo, kaldırdınız mı onu :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...