İçeriğe atla

Bulgaristan 2016 : Poli Genova - If Love Was A Crime

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

[align=center] 120px-EuroBulgaria.svg.png

Poli Genova - If Love Was A Crime

[video=youtube]

[/align]
  • 8 ay sonra...
gönderildi

2 yıl aradan sonra yarışmaya geri dönen Bulgaristan'ı Stockholm'de temsil edecek şarkıcı yarın (17 Şubat Çarşamba) BRT tarafından açıklanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda; 2011'de ülkesini ''Na Inat'' parçasıyla temsil eden Poli Genova'nın katılacağı iddia edilmişti.

gönderildi

Geçtiğimiz günlerde BNT'ye ait olduğu sanılan bir Twitter hesabından Bulgaristan'ın temsilcisinin 17 Şubat'ta duyrulacağı yazılmış; ESCToday konuyla ilgili haber yapmıştı.

Resmi Bulgar kaynaklar iddiaları yalanlayarak; temsilcilerini 14 Mart'ta kadar açıklayacaklarını söyleyerek net bir tarihin belirlenmediğini belirttiler. Kaynak olarak yalnızca BNT'ye ait olduğu belirtilen Facebook ve Twitter sayfalarının takip edilmesi gerektiğini açıkladılar. Açıklamanın ardından Twitter hesabı kapattırıldı. ESCToday'de yayınlanan haber halen duruyor :

http://esctoday.com/109307/bulgaria-artist-announcement-on-17-february/

Resmi BNT Eurovision hesapları :

https://twitter.com/bg_eurovision

https://www.facebook.com/eurovision.bnt.bg/

gönderildi

Eurovision.tv'deki takvime göre temsilcileri bu akşam açıklanacak.

gönderildi

Poli Genova temsil edecekmiş Bulgaristan'ı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Guzel haber. "Na inat"i cok sevmistim, umarim guzel bir calisma cikarir yine ortaya.

gönderildi

Mukemmel bir şarkı heba olmuştu bu şarkısını merakla bekliyorum

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi

çok sevindim kaliopi ve poli nin geri dönmesinede ikisininde şarkılarını çok beğeniyordum umarım yine bulgarca bir şarkıyla gelir çünkü na inat baya iyiydi

gönderildi

Poli Genova'nın Stockholm'de seslendireceği şarkı belli oldu: ''Denyat Zapochva'' (The Day Begins)

Bulgarca sözlere sahip şarkı 22 Şubat Pazartesi sabahı BNT1'de TSİ 09:00'da yayınlanacak.

(Haber BNT'nin resmi sayfaları tarafından onaylı.)

gönderildi

Aynen :h :h :h

Bu nasıl iş ya 2 gün önce şarkıcıyı açıkladılar, şimdi de şarkı. İki süre arasındaki en kısa zaman herhalde Eurovision tarihinde. :D

Yine Bulgarcaymış şarkı, merak ediyorum.

gönderildi

ESCToday'e de güvenemiyosak ölelim.  :icon_ohmygod:

Sabah güncelleme getirmişler habere, sadece konuk olmuş sanırım sabah programına, şarkı neyim yok.

gönderildi

BNT'nin Eurovision üzerine ilgili resmi Twitter hesabı, şarkının Mart'ın 2. haftası (7 - 13 Mart arası) açıklanacağını yazmış. Şarkının dün iddia edildiğinin aksine Bulgarca değil İngilizce olacağı iddialar arasında.

gönderildi

Bunlar da na inatmış arkadaş. Aciklamadilar bi.

Na İnat Bulgaria :h

gönderildi

İngilizce yapmasınlar ya bulgarca olsun :/

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...