Cem 6 Haziran, 2015 gönderildi 6 Haziran, 2015 gönderildi Vallahi Billahi Tallahi İmdat diye bağırıcam muhteremler Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 6 Haziran, 2015 gönderildi 6 Haziran, 2015 gönderildi Vallahi Billahi Tallahi İmdat diye bağırıcam muhteremler Sent from my iPhone using Tapatalk
Cem 6 Haziran, 2015 gönderildi 6 Haziran, 2015 gönderildi provokasyon mesajlarına (Reyiz'in mesajları) itibar etmeyiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 7 Haziran, 2015 gönderildi Yazar 7 Haziran, 2015 gönderildi Ya parlameter sistem gelsin ben balkon konusmasi yapmak istiyorum. Eurovision Time TV'ye cikip halki selamlamak istiyorum.
Reyiz 7 Haziran, 2015 gönderildi 7 Haziran, 2015 gönderildi Gelsin ulan gelsin. Bakın bakalım böyle rahat olabilecekmisiniz. EGP gelecek dertler bitecek.
Züreyfa 7 Haziran, 2015 gönderildi 7 Haziran, 2015 gönderildi Ya parlameter sistem gelsin ben balkon konusmasi yapmak istiyorum. Eurovision Time TV'ye cikip halki selamlamak istiyorum. Halk çıldırdı, "Re cep Tay yip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan" diyerek Uğur'a destek oluyor.
Mösyö 7 Haziran, 2015 gönderildi 7 Haziran, 2015 gönderildi Ya parlameter sistem gelsin ben balkon konusmasi yapmak istiyorum. Eurovision Time TV'ye cikip halki selamlamak istiyorum. Halk çıldırdı, "Re cep Tay yip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan" diyerek Uğur'a destek oluyor. Öööööğöğöğöööö dombııııraaaaa
Uğur 13 Haziran, 2015 gönderildi Yazar 13 Haziran, 2015 gönderildi Secim yapalim ya [attachment=221] Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Zamanı gelmedi mi? Bu konunun tekrar gündeme gelmesini talep ediyorum. SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğit 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Gelmedi. Bekçi Murtaza tepkilerime devam edeceğim. :degil:
Reyiz 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi Yorum bekliyorum. SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reyiz 7 Mayıs, 2017 gönderildi 7 Mayıs, 2017 gönderildi şu anki düzen iyi Dikta rejimini kölesi olmuş üye prototipi SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap