İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Elit İşçi Partisi kurdurup silahlanırım valla, ayağınızı denk alın. (Elit ve İşçi kelimeleri de ne garip durdu yan yana)

gönderildi

Site yavasladi. Siber saldiriya ugruyoruz.

gönderildi

Hayır yani demokrasi gelse kim gelecek ki, Kösem mi? Adamda liderlik vasfı yok bi kere. ATSC'yi batıran adama site mi emanet edilir?

gönderildi

Hayır yani demokrasi gelse kim gelecek ki, Kösem mi? Adamda liderlik vasfı yok bi kere. ATSC'yi batıran site mi emanet edilir?

Hakli.

gönderildi

Bir VIP üye herşeye maydonoz olmaz. Otursun VIP üyeliğini yapsın. Ağzımızı açtırmasın çaldıklarını çırptıklarını anlatırsam buradan gitmeye ayakları tutmaz. Herkes yerini haddini bilsin. Ağzımızı açmıyorsak edebimizden.

gönderildi

Bir VIP üye herşeye maydonoz olmaz. Otursun VIP üyeliğini yapsın. Ağzımızı açtırmasın çaldıklarını çırptıklarını anlatırsam buradan gitmeye ayakları tutmaz. Herkes yerini haddini bilsin. Ağzımızı açmıyorsak edebimizden.

İtiraf ediyorum Paralelden böyle bir darbe beklemiyordum. Paralel içimizdeymiş. Reyiz dedik ama bizi onla vurmaya kalktılar. Bu site bunları affetmez.

hqdefault.jpg

gönderildi

Herkes rütbesini bilsin bu yaştan sonra biz kimseye efendilik dersi vermeye kalkmayalım. Liderlik içimizde!

gönderildi

Su anki mevcut sistemde 1. Eurovision Time Gecici Hukumeti kurulabilir bence.

BASKANLIK DIVANI

Esbaskanlar: Ugur, Volki, Cem

MECLIS

Basbakan: Melo

Devlet Bakani: Zureyfa

Kultur Bakani: Musty

Grafikten Sorumlu Devlet Bakani:  Reyiz

gönderildi

Başbakanım Ben Haddinizi bilin :D gel uğur yalim uhauhau :h 

gönderildi

Anlaşmamız var hadi at bakim onada ertesi gün yürüyebiliyomusun

gönderildi

O diğil de damdan düşme demokrasi olmaz. Parlamenter sistem isteniyor mu diye anket yapılsın, cevabı sandık versin. Milli iradeye karşı boynumuz kıldan ince.

gönderildi

BU KONU UNUTULMASIN. HALKIMIZA YAPILAN DEMOKRASI CAGRISI CEVAPSIZ KALMASIN. DIKTA REJIMINE SON, CUMHURIYET KURULUYORRRRRRRRRR

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...