Uğur 4 Kasım, 2015 gönderildi 4 Kasım, 2015 gönderildi Ve Semih'in temayi yesil kullandigini ogrendik... Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 4 Kasım, 2015 gönderildi 4 Kasım, 2015 gönderildi islamiyet yeşili değil ama olsun biz onun islam yeşili olabilme ihtimalini sevdik
Züreyfa 4 Kasım, 2015 gönderildi 4 Kasım, 2015 gönderildi islamiyet yeşili değil ama olsun biz onun islam yeşili olabilme ihtimalini sevdik Bunu yazıcaktım, Uğur'dan alıntı yapmıştım ki altta mesajını gördüm. Bu da böyle bir anımdır işte.
Züreyfa 9 Kasım, 2015 gönderildi 9 Kasım, 2015 gönderildi İtiraf ediyorum sitedeki olayların başlangıcını biliyodum ama sonra ne bok oldu onu ben de kaçırdım.
Ulaş 9 Kasım, 2015 gönderildi 9 Kasım, 2015 gönderildi İtiraf ediyorum aslında Uğur'un olanlardan haberi yok. Ben sistemi kuran Cem'in, ardından Uğur'un falan hesaplarını hackledim. Admin karısı olmadan siteyi ele geçirdim yani.
Uğur 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi çok yakın zamanda intihar etmeyi düşünüyordum OHA NEDEN?
Uğur 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi İtiraf ediyorum.. Çağatay Türk'e; İzmir'de Göksel'in evinde yaşadığımız o geceden beri farklı duygular besliyorum.. Özel duygular... 1
Reyiz 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi İtiraf ediyorum.. Çağatay Türk'e; İzmir'de Göksel'in evinde yaşadığımız o geceden beri farklı duygular besliyorum.. Özel duygular...
Züreyfa 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi İtiraf ediyorum, Pınar ve Pedriel'in oylarını bekliyorum. Pınar oylama sistemini sorup, arazi oldu. Pedriel Fransa'yı oyladı, Norveç'i takmadı. İtiraf ediyorum, MGP'yi bu gece bitirmek istiyorum.
Uğur 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Trollüyosam çıksın yalan desin @Troliçe ''Baksana Bana''nın sözleri de bana yazıldı.
Reyiz 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Trollüyosam çıksın yalan desin @Troliçe ''Baksana Bana''nın sözleri de bana yazıldı.
Züreyfa 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Trollüyosam çıksın yalan desin @Troliçe ''Baksana Bana''nın sözleri de bana yazıldı. A-aaaa :yalansoyluyosun: Ama benim içime doğmuştu :felfecir: O şehvetli sözler falan :hayiroyledegil:
Uğur 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Semih sen de gördün nasıldık Çağatay'la İzmir'de biliyosun
Züreyfa 3 Mart, 2017 gönderildi 3 Mart, 2017 gönderildi Semih sen de gördün nasıldık Çağatay'la İzmir'de biliyosun Kerem ile Aslı :anladimcnm: Leyla ile Mecnun :anladimcnm: Ahu ile Meriç
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap