Papa Oluşturuldu: 13 Nisan, 2015 Oluşturuldu: 13 Nisan, 2015 Hadi siteye ilk geldiğimizde neler yaptığımızı itiraf edelim Başlıyorum. Konumu gönderdiğim zaman dinlenme sayısı fazla görünsün ( genelde bir ülke seçip onunlar yarışırdım. ) yeniden yükleme yapardım. Böylece birinciliğe otururdum Pamuk eller klavyeye
Uğur 13 Nisan, 2015 gönderildi 13 Nisan, 2015 gönderildi Itiraf ediyorum seni senden istiyorum. Alev alev, duman duman, icin icin yaniyorum. Caresizim zaman zaman gozlerini ariyorum.
Papa 13 Nisan, 2015 gönderildi Yazar 13 Nisan, 2015 gönderildi Oha kendi kendimi sana veriyorum :heart:
Reyiz 13 Nisan, 2015 gönderildi 13 Nisan, 2015 gönderildi İtiraf ediyorum, foruma ilk geldiğimde @Uğur beni eklemişti facebooktan. Havuzlu falan fotoları vardı, villaları var diyodum,çok zengin zannediyodum .
Uğur 13 Nisan, 2015 gönderildi 13 Nisan, 2015 gönderildi İtiraf ediyorum, foruma ilk geldiğimde @Uğur beni eklemişti facebooktan. Havuzlu falan fotoları vardı, villaları var diyodum,çok zengin zannediyodum . O donem Amerika'daydim. Ah ne gunlerdi be.
Volkan 13 Nisan, 2015 gönderildi 13 Nisan, 2015 gönderildi İtiraf ediyorum foruma ilk geldiğimde Uğur ve Melih'ten nefret ediyordum. Hatta Melih ile küs olduğum için şarkılarını kötüleyen yorum yapar veya hiç yorum yapmazdım.
Melih 13 Nisan, 2015 gönderildi 13 Nisan, 2015 gönderildi İtiraf ediyorum sitede sırasıyla hoşlandıklarım Pixel Volki Canreyhan
Papa 15 Nisan, 2015 gönderildi Yazar 15 Nisan, 2015 gönderildi İtiraf ediyorum siteye ilk geldiğimde Uğura sonra cana sonrada mustafaya en sonda çağataya aşık oldum
Züreyfa 15 Nisan, 2015 gönderildi 15 Nisan, 2015 gönderildi Musty kriterlerini söylesin de yeni üyeler ona göre gelsin.
Uğur 15 Nisan, 2015 gönderildi 15 Nisan, 2015 gönderildi Oha bana mi Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap