Volkan 27 Ekim, 2015 gönderildi 27 Ekim, 2015 gönderildi Derste uyuyodum böyle. Volkaan diye bağırdı bende efendim dedim. Kalk bi falan dedi. Sonra işte o sıranın tarihçesini anlattı. Kimler oturmuş, kimler ne olmuş, kimler çalışkanmış, kimler tembelmiş. Sende tembel olur tüm sözel derslerden kalırsın şimdi otur diyip konuyu kapadı.
Cem 27 Ekim, 2015 gönderildi 27 Ekim, 2015 gönderildi Şuan okulda oturduğum sırada yıllar önce Hasan Yalnızoğlu oturuyormuş. Bugün dedi bizim dil anlatımcı. Oha hasan da mı pendikli çıktı Harika Tuğba ekinci de pendikli Nurseli idizin de sahilde evi var qq Sent from my iPhone using Tapatalk
Volkan 27 Ekim, 2015 gönderildi 27 Ekim, 2015 gönderildi Tuğba Ekinci'de bizim okul mezunu... Şuanda hangi gereksiz ünlü varsa bakın, bizim okuldan çıkmıştır mutlaka.
Cem 27 Ekim, 2015 gönderildi 27 Ekim, 2015 gönderildi Semih pendikli boşnak zaten be Teyzemlerin orda oturuyodu parkta görmüştüm Sent from my iPhone using Tapatalk
Reyiz 27 Ekim, 2015 gönderildi Yazar 27 Ekim, 2015 gönderildi çocuklar duymasındaki havuçun arkadaşı pendik çamçeşme ilköğretim okulu mezunu hatta amcamın kızının arkadaşı
Cem 27 Ekim, 2015 gönderildi 27 Ekim, 2015 gönderildi KONUYA BAK YAAA A A A A A HANGİ ÜNLÜ SENİN İLÇENDEN ÇIKTI OLARAK DEĞİŞSİN BAŞLIK qq qq Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 27 Ekim, 2015 gönderildi 27 Ekim, 2015 gönderildi Forum oyunlarına böyle bi konu açalım derhal @Pınar :h
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap