Oguzhan 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi İşte Benim Stilim'e 10. Hafta, İlbilge Uzun ve Sinem Umaş dahil oldu.
Cem 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi Sinem'in katılması rahatsız etti Sent from my iPhone using Tapatalk
Cem 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi Herkes mi İBS izliyo vay amk. Sen de izle. Ülke elden gitti bari kafa dağıtalım Sent from my iPhone using Tapatalk
Volkan 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi Yalnız artık öyle isimler katılıyor ki bunlar yarışmış mıydı harbiden diyorum? Hani sokakta bende İBS'ye katıldım falan desem teklif etcekler.
Volkan 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi Kanal D'de evlenme programı var. Bugün fragmanını gördüm bi teyze yorumluyo falan oda güzel gibi. İzlenir yani. Bu saçmalığa alternatif olabilir.
Uğur 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi Show'da yeni bi yarışma başlamış ona baktım bugün.
Oguzhan 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi İşte Benim Stilim'deki Çiğdem, Kanal D'deki Kısmetse Olur'da yarışan Erdem'in teyzesiymiş.
Cem 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi İşte Benim Stilim'deki Çiğdem, Kanal D'deki Kısmetse Olur'da yarışan Erdem'in teyzesiymiş. Neeee ailecek tvlere atmışlar kendilerini qq Çiğdem eskiden yemekteyize katılmış sarı saçlı fotoları var Sent from my iPhone using Tapatalk
Oguzhan 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi Kendisi paylamıştı Instagram'da. Bizzat öz teyzesiyim, beni seviyorsanız onu da seveceksiniz diye. İşte Benim Stilim'deki Çiğdem, Kanal D'deki Kısmetse Olur'da yarışan Erdem'in teyzesiymiş. Neeee ailecek tvlere atmışlar kendilerini qq Çiğdem eskiden yemekteyize katılmış sarı saçlı fotoları var Sent from my iPhone using Tapatalk Ya ahahaha. Ordaki hali skandal.
Cem 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi qq Bugün kim rozet aldı Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi qq Bugün kim rozet aldı Sent from my iPhone using Tapatalk Ben Sent from my iPhone using Tapatalk
Cem 2 Kasım, 2015 gönderildi 2 Kasım, 2015 gönderildi Ne kızıyon be şeriat gelmeden izleyelim bari Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap