Volkan 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Aa bu çocuk kankim benim. Bir ara hep aynı yarışmalarda yarışırdık en kötü 8 verirdi.
Melih 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi United Kingdom : Chris Crocker The Netherlands : Sandra Van Nieuwland Belgium : Milk İnc Hungary : Radics Gigi San Marino : Valentina Monetta Germany : ivy quainoo Italy : Renzo Rubino Sweden : Trgl Norway : Maria Mena Denmark : Jesper Finland : Amberian Dawn Israel : MORAN MAZOR Austria : Vera Böhnisch France : Shym Greece : Despina Vandi İreland : Jedward Spain : Lucía Pérez Portugal : Catarina Pereira Bulgaria : Sofi Marinova Romania : İnna Estonia : Kerli İceland : Emilíana Torrini Ukraine : Svetlana Loboda Azerbijan : Röya Çok Şey İstemişim
Volkan 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi küçük ama sesi büyük Asıl soru 45 50 yasinda sandigimda sesinin ve memelerinin buyuklugu mantikli geliyodu. Peki 21 yasinda o memeleri kime buyutturmus? Bak bu kız benden sadece 23 gün büyük. Bununkilerin yanında Moranınkiler limon falan kalıyor.
Volkan 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Ahahah ya ne sapıklıkla alakası yok. Okul arkadaşım olacaktı falan. Her gün karşılaşıyoduk. (( Yakından çok itici gözüküyor ama.
Volkan 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi Yaaa. Memeyle alakam yok benim. İlgimi bile çekmez. Onun için "Şevval'in memesi yok, memenin Şevval'i var" derlerdi bizim okulda.
Reyiz 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi küçük ama sesi büyük Asıl soru 45 50 yasinda sandigimda sesinin ve memelerinin buyuklugu mantikli geliyodu. Peki 21 yasinda o memeleri kime buyutturmus? Bak bu kız benden sadece 23 gün büyük. Bununkilerin yanında Moranınkiler limon falan kalıyor. Volki ne salliyon ya bu kizi en iyi ben tanirim
Volkan 14 Mayıs, 2014 gönderildi 14 Mayıs, 2014 gönderildi küçük ama sesi büyük Asıl soru 45 50 yasinda sandigimda sesinin ve memelerinin buyuklugu mantikli geliyodu. Peki 21 yasinda o memeleri kime buyutturmus? Bak bu kız benden sadece 23 gün büyük. Bununkilerin yanında Moranınkiler limon falan kalıyor. Volki ne salliyon ya bu kizi en iyi ben tanirim ERA'ya beraber gidecektik. Her gün karşılaşıyorduk. Bize çok yakın yerde oturuyorlardı. Numarası falan bile var. Hadi söyle bana ne okuyordu?
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap