Züreyfa 4 Mart, 2015 gönderildi 4 Mart, 2015 gönderildi Albümü ekimde çıkmış. Yeni şarkı hazırlamak zor olur dedi. Albümden single yayınlamadığı bir şarkıyı seçeceklermiş. İki şarkı öne çıkmış ama birini seçmemiş henüz. "Sıradaki singleını tanıtma." olarak görmüyor imiş, doğru tercihi yapmak istiyomuş.
Tolga 4 Mart, 2015 gönderildi 4 Mart, 2015 gönderildi Avustralya'dan da slow bir şarkı göreceğiz herhalde
Illusion 4 Mart, 2015 gönderildi 4 Mart, 2015 gönderildi [video=youtube] Solo olup 3 dakikaya en yakın olan şarkısı bu, muhtemelen bunu görürüz gibi geldi bana o yüzden. Başarılı ve güncel bi ismi gönderiyo oluşları çok güzel bi şey bence, keşke Avrupa ülkeleri de böyle yapabilse. Hangi şarkıyı seçeceklerini merakla bekliyorum. Edit: Bu değilmiş, ballad olacakmış.
Züreyfa 4 Mart, 2015 gönderildi 4 Mart, 2015 gönderildi Önümüzdeki yıllarda katılmaya devam edebileceklerine dair sağlam sinyaller verdiler. EBU'dan "Don't spoil the party, maybe we'll invite you back." dediler diye en son araya sıkıştırdılar da. Dediğim gibi önce bi denemek için bir yıl dediler.
Illusion 4 Mart, 2015 gönderildi 4 Mart, 2015 gönderildi Önümüzdeki yıllarda katılmaya devam edebileceklerine dair sağlam sinyaller verdiler. EBU'dan "Don't spoil the party, maybe we'll invite you back." dediler diye en son araya sıkıştırdılar da. Dediğim gibi önce bi denemek için bir yıl dediler. Katılsınlar ya Eurovision'ı bu kadar öven başka bi kanal bi SVT var herhalde
Züreyfa 4 Mart, 2015 gönderildi 4 Mart, 2015 gönderildi Sesini sevdim ben ama bu şarkılarla ne kadar ileri gidebilir bilmiyorum. 10 gün var daha, G:son'u bi arasa 3 güne 5 şarkı hazırlar.
Uğur 5 Mart, 2015 gönderildi 5 Mart, 2015 gönderildi Gay sebastian kim Sent from my iPhone using Tapatalk
Rapture 5 Mart, 2015 gönderildi 5 Mart, 2015 gönderildi Oha şok oldum bu baya ünlü ya ben bunu bi ara dinliyordum [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 5 Mart, 2015 gönderildi 5 Mart, 2015 gönderildi Bu adamin adini ilk kez duyan bir benim herhalde. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rapture 5 Mart, 2015 gönderildi 5 Mart, 2015 gönderildi Like a Drum diye bir Şarkısı var güzel o [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Hakan 7 Mart, 2015 gönderildi 7 Mart, 2015 gönderildi Şarkıyı çok merak ediyordum ama iki şarkının da ballad olduğunu duyunca ümidim gitti. Şöyle Viyana'yı sallayacak bir hareketli şarkıyla katılsalardı ne olurdu
Rapture 7 Mart, 2015 gönderildi 7 Mart, 2015 gönderildi Like a Drum gibi bir şarkıyla yarışırsa rahat ilk 3ü zorlar [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 12 Mart, 2015 gönderildi 12 Mart, 2015 gönderildi O iki şarkıdan vazgeçip, yeni bir şarkı yazmış Guy. Pazartesi tanıtılacak. [video=youtube]
Uğur 15 Mart, 2015 gönderildi 15 Mart, 2015 gönderildi Sarki Avustralya saatiyle Pazartesi sabah 9'da yayinlanacakmis. Turkiye saatiyle bu gece 00:00'a tekabul ediyor.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap