Uğur 1 Şubat, 2015 gönderildi 1 Şubat, 2015 gönderildi Bilgisayar hala cokmuyo iyi dayaniyo valla temizlicem bi ara masaustunu Bu da telefon ; [attachment=202] Sent from my iPhone using Tapatalk
Cem 1 Şubat, 2015 gönderildi Yazar 1 Şubat, 2015 gönderildi Melo bayıldım telefon dizaynına uğur o masaüstü neeeee videolara bak BIRDY KAZANIRSA HURTS KAZANIRSA qq süper Volkan hala sms mi kullanıyosun 26 mesaj ne Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 1 Şubat, 2015 gönderildi 1 Şubat, 2015 gönderildi Melo bayıldım telefon dizaynına uğur o masaüstü neeeee videolara bak BIRDY KAZANIRSA HURTS KAZANIRSA qq süper Volkan hala sms mi kullanıyosun 26 mesaj ne Sent from my iPhone using Tapatalk Ayy hala duzenleyemedim teamviewer acalim sen duzenlesene Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Cem 16 Eylül, 2015 gönderildi Yazar 16 Eylül, 2015 gönderildi Ah mac canım mac, benim olamadın mac :h
Uğur 16 Eylül, 2015 gönderildi 16 Eylül, 2015 gönderildi Arkaplan resmin bi muhteşemmiş. Nasıl düzenli bir masaüstü. Windows'umun son hali içler acısıydı. :h
Reyiz 16 Eylül, 2015 gönderildi 16 Eylül, 2015 gönderildi Ah mac canım mac, benim olamadın mac :h Tam bir cehape masaüstü simgeler bile solda SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap