İçeriğe atla

Rusya 2015 : Polina Gagarina - A Million Voices

PUANINIZ?  

9 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Wiwibloggs ve esckaz'ın iddiası bu. Rus kanalı doğrulamadı henüz. Gaza gelen biri eklemiştir wiki sayfasına.

gönderildi

https://www.facebook.com/polinas.page

Polina Gagarina resmi Facebook sayfasına;

"По поводу участия Полины Гагариной на Евровидении 2015 ждите информацию завтра на Первом канале, в программе Новости в вечернем выпуске" (Polina Gagarina'nın Eurovision 2015'te temsili ile ilgili bilgi için yarın "Kanal 1"deki akşam haber programını bekle) yazdı.

gönderildi

[align=center]Polina Gagarina Rusya'yı "A Million Voices" isimli barış temalı bir ballad ile temsil edecek.

[video=youtube]

[/align]
gönderildi

[align=center]Şarkının bir bölümü daha yayınlandı.

[video=youtube]

[/align]
gönderildi

Tamami yarin mi yayinlaniyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

O konuda bi açıklama yapılmadı sanırım. Yapıldıysa da ben kaçırdım. Eurovision.tv'de de bir şey yazmıyor.

gönderildi

Surda 4 5 gun kalmis 10 ulke aciklamadi herhalde daha sarkisini. Bu yil niye boyle oldu ki? Her sene herkes aciklar son sarki Isvec'ten gelir ulusal finaller donemi kapanirdi.

gönderildi

11 ülke kaldı sanırım. Çoğu ülke son dakikayı bekledi. Azerbaycan Mart ayında ulusal final iptal etti, Rusya şubat sonunda The Voice 1.sini göndermekten vazgeçti falan. Ulusal finali bu tarihlere atan ülkeleri anlıyorum da diğerleri ne yapmaya çalıştı emin değilim. Azerbaycan, Rusya, Avustralya gibi Mart ayına girmişken daha bir seçim, bir plan yapamamış ülkeleri hiç anlayamıyorum.

gönderildi

Son ana birakinca heyecanlandiriyolar, iddiali bir seyler gelecek diye umutlaniyoruz bos yere. :D

gönderildi

Bence Azerbaycan Nikki Jamal bombasını patlatcak onu bekliyor. :D

gönderildi

Su Berksan'in erkek kardesinin besteledigi sarki mi? Oysa vay hallerine. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...