Uğur 14 Mart, 2015 gönderildi Yazar 14 Mart, 2015 gönderildi [align=center]1. A Monster Like Me [video=youtube] 2. Thundersturck [video=youtube] 3. En godt stekt Pizza [video=youtube] 4. All over the World [video=youtube] Superfinal'e cikamayanlar : Human Beings [video=youtube] Next to You [video=youtube] Ta Meg Tilbake [video=youtube] Louder [video=youtube] We Don't Worry [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yxpM4eDK5_w Heaven [video=youtube] Cinderella [video=youtube] [/align]
Volkan 14 Mart, 2015 gönderildi 14 Mart, 2015 gönderildi [align=center]Karin reyizi benden izleyin bee. [video=youtube] [/align]
Canreyhan 15 Mart, 2015 gönderildi 15 Mart, 2015 gönderildi Eurovisionu bu yıl izlerken uyumaktan korkuyorum.
Chatigo 15 Mart, 2015 gönderildi 15 Mart, 2015 gönderildi ben bu şarkıyı da sevdim kötü bir seçim olmamış bence ama daha iyisini beklerdim tabii bu arada karin park çok iyiymiş, yazık etmişler seçmeyerek.
Uğur 15 Mart, 2015 gönderildi Yazar 15 Mart, 2015 gönderildi Karin superfinale bile cikamadi. Gecen yilin MGP birincisi Carl Espen, 2015 MGP'de sahne aldi, orkestrasyonlu performansi : [video=youtube]
Uğur 16 Mart, 2015 gönderildi Yazar 16 Mart, 2015 gönderildi MGP'de 3 kez sahne aldılar, hiçbirinde de şu klipteki enerjiin gramını geçiremediler bana. Umarım Eurovision'a kadar üzerinde çalışmaya devam ederler performansın. Şarkı çok güzel çünkü.
Reyiz 3 Nisan, 2015 gönderildi 3 Nisan, 2015 gönderildi Bu şarkıda iyiymiş. Bir sürpriz olur belki (Merak etmeyin 1. olur yazmıyıcam.)
Rapture 12 Nisan, 2015 gönderildi 12 Nisan, 2015 gönderildi Yılın en iyi Slow Şarkısı. Çok beğendim Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap