Uğur 14 Mart, 2013 gönderildi 14 Mart, 2013 gönderildi Bir sarki bir aranjeyle nasil berbat edilir en guzel ornegi olmus. Sarki guzel bir sarkiya benziyor, fakat kim aranje ettiyse artik, deyim yerindeyse icine etmis.
Yiğit 14 Mart, 2013 gönderildi 14 Mart, 2013 gönderildi [align=center][video=youtube] [/align] o mikrofonu yavaşça yere bırak evlat. Soner'le ilk defa aynı fikirdeyiz, kıyamet alameti.
LaLaLove 14 Mart, 2013 gönderildi 14 Mart, 2013 gönderildi Bir sarki bir aranjeyle nasil berbat edilir en guzel ornegi olmus. Sarki guzel bir sarkiya benziyor, fakat kim aranje ettiyse artik, deyim yerindeyse icine etmis. 3 versiyon yapilmis. Bi normal, bi akustik, bi de late night versiyon. Akustigi seversin o zaman bence
Uğur 14 Mart, 2013 gönderildi 14 Mart, 2013 gönderildi Klibe cekilen versiyon neyse cok berbat olmus. Altyapi gercekten cok kotu ve ucuz. Besteyle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir altyapi olmus.
LaLaLove 14 Mart, 2013 gönderildi 14 Mart, 2013 gönderildi buyuk ihtimalle late night versiyon. yani gitmis en diskosunu secmis, ama guzel geldi bana
Uğur 14 Mart, 2013 gönderildi 14 Mart, 2013 gönderildi Diger versiyonlar ne zaman yayinlanir ki? Ne zaman cikiyor single?
LaLaLove 14 Mart, 2013 gönderildi 14 Mart, 2013 gönderildi Diger versiyonlar ne zaman yayinlanir ki? Ne zaman cikiyor single? 15 Mart yani yarin. Onlari da merakla bekliyorum
Uğur 15 Mart, 2013 gönderildi 15 Mart, 2013 gönderildi Akustigi de buymus. http://www.youtube.com/watch?v=yMZPEaP48mo Ben bunu da begenmedim....
Volkan 16 Mart, 2013 gönderildi 16 Mart, 2013 gönderildi [align=center]Akustik versiyonunun klibi yayınlandı.[/align] [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTqkKrBwXfM&feature=share [/align]
slow_lee 16 Mart, 2013 gönderildi 16 Mart, 2013 gönderildi Klip , sözler ve şarkı hepsi mükemmel . Her zamanki gibi Hadise farkını ortaya koymuş . (:
slow_lee 16 Mart, 2013 gönderildi 16 Mart, 2013 gönderildi bende çok sevdim ezberledim manyağı oldum Aynı şekilde ben de . (:
LaLaLove 16 Mart, 2013 gönderildi 16 Mart, 2013 gönderildi Akutik versiyonuna da bayıldım. Late night versiyonunun altyapısı çok güzel. Bence ortaya çok güzel bir iş çıkmış, değişik işler yapması her açıdan hoşuma gidiyor Hadise'nin, laylaylom değil en azından
Melih 19 Mart, 2013 gönderildi 19 Mart, 2013 gönderildi Akutik versiyonuna da bayıldım. Late night versiyonunun altyapısı çok güzel. Bence ortaya çok güzel bir iş çıkmış, değişik işler yapması her açıdan hoşuma gidiyor Hadise'nin, laylaylom değil en azından :haha: :haha: :haha: :haha:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap