Canala 8 Kasım, 2012 gönderildi 8 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]HADİSE'NİN BALKAN ÖDÜLLERİ YOLCULUĞU (2010) Hadise; Anna Vissi, Emina Sandal, Inna ve Lepa Brena ile "Balkanların En İyi Bayan Şarkıcısı" adaylığına gösterildi. [video=youtube] Yarışmadan önce röportajlar yapıldı. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=al2j_yRQ9L8 Ödül gecesi başlar başlamaz tüm ülkenin şarkıcıları sahneye geldi ve "kendi ülkelerinin en iyi şarkıları" ödülünü aldılar. Türkiye adına Hadise vardı. Fast Life şarkısıyla ödülünü aldı. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hHAvj6J8yhI Hadise 11 ülkenin performansını sergilediği gecede alfabetik olarak (Turkey) son sırada sahne aldı ve Fast Life şarkısı söyledi. [video=youtube] Gecenin en güzel kısmına geldik. "Balkanların En İyi Bayan Şarkıcısı" Hadise seçildi. [video=youtube] Hadise bu güzel iki ödülle Türkiye'ye döndü. Basının ilgisi yoğundu. [video=youtube] [/align]
Canala 13 Kasım, 2012 gönderildi 13 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]Hadise, Türk futbol tarihine geçecek! Hadise, A Milli Takımının 89 yıllık tarihindeki 500’üncü karşılaşması olan Danimarka maçı öncesinde bir konser verecek. Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında ABD’nin New Jersey eyaletindeki hazırlık maçı seremonisinde İstiklal Marşını okuyan Hadise, bu maç öncesinde de millilere destek verecek. Hadise: "Milli Takımımız'a inancım ve desteğim sonsuz. 2010'da New Jersey'de yanlarındaydım. İki sene sonra 500'üncü maçta gururla bulunacağım" dedi. Türkiye - Danimarka Maçı: 14.11.2012 Çarşamba / 21:00 / Atv[/align]
Enes 13 Kasım, 2012 gönderildi 13 Kasım, 2012 gönderildi Bugun Hurriyette gordum bu sefer istiklal marsini okumicak yaziyodu
Uğur 13 Kasım, 2012 gönderildi 13 Kasım, 2012 gönderildi Bugun Hurriyette gordum bu sefer istiklal marsini okumicak yaziyodu Lutfen OKUMASIN.
Canala 13 Kasım, 2012 gönderildi 13 Kasım, 2012 gönderildi Orda zaten konser vereceği yazıyor, bu gazeteler geçmişi hatırlatmaya bayağı meraklı. Artık futbol ve Hadise dendiğinde akla İstiklal Marşı gelecekse işimiz var.
Canala 17 Kasım, 2012 gönderildi 17 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]Milli Maçta Hadise Çıktı Türk milli futbol takımı dün gece 500. maçına TT Arena stadında Danimarka’ya karşı çıktı. Milli takım Abdullah Avcı yönetiminde ilk beraberliğini alırken, vasatın üzerine çıkamadı. Ama maç öncesi mini konser veren Hadise ise performansı ile seyirciden tam not aldı. Söylediği şarkılarla sahayı dolaştı, kâh koştu, kâh dans etti.Hele yaptığı kalça dansı ile resmen maç başlamadan geceye damgasını vurdu. Adeta kırmızı su perisi gibiydi. -Milliyet http://www.youtube.com/watch?v=rDcM0KrGrEU[/align]
Canala 18 Kasım, 2012 gönderildi 18 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]YILIN AŞKI 'O Ses Türkiye' yarışmasının iki jüri üyesi Murat Boz ile Hadise henüz çok taze bir ilişki içinde... İki ünlü beraberliklerini herkesten gizliyor! TANIMA SÜRECİNDE Bu aşk çok konuşulur! Geçen ay menajerliğini de yapan eşi Eliz Sakuçoğlu'ndan boşanan Murat Boz, kalbini yeni bir aşka açtı. Ünlü popçu, aynı yarışmada jüri üyeliği yaptığı Hadise'yle yakınlaştı. İlişkilerinin henüz çok başında olan ikili, birbirlerini tanıma sürecinde olduklarından beraberliklerinin duyulmaması için çaba harcıyor. O SEKSİ BAKIŞLARIN... Hadise, yakışıklı şarkıcının 'O Ses Türkiye'de cazibesini kullanarak kadın yarışmacıları etkilemeye çalışmasına bozulmuş, "Yarışmacıları etkilemek için benim de etkilendiğim o seksi bakışlarını yapma!" diyerek Boz'dan hoşlandığının sinyalini vermişti. Bu tek cümlecik bile olay olmuş, Twitter'da ikili hakkında aşk dedikoduları almış başını yürümüştü. Günaydın / SABAH[/align]
Canala 18 Kasım, 2012 gönderildi 18 Kasım, 2012 gönderildi Ben o kadar emin degilim yalan haber olabilme ihtimali yuksek
Volkan 18 Kasım, 2012 gönderildi 18 Kasım, 2012 gönderildi Ben o kadar emin degilim yalan haber olabilme ihtimali yuksek ya zaten başından beri çıkıyolar gibi duruyolar
Canala 18 Kasım, 2012 gönderildi 18 Kasım, 2012 gönderildi Ben o kadar emin degilim yalan haber olabilme ihtimali yuksek ya zaten başından beri çıkıyolar gibi duruyolar Sen de haklisin haha ciksalar da bitse gitse di mi yani
Volkan 18 Kasım, 2012 gönderildi 18 Kasım, 2012 gönderildi Ben o kadar emin degilim yalan haber olabilme ihtimali yuksek ya zaten başından beri çıkıyolar gibi duruyolar Sen de haklisin haha ciksalar da bitse gitse di mi yani ne bitiyo
Canala 18 Kasım, 2012 gönderildi 18 Kasım, 2012 gönderildi Oldu da bitti masallah damat olur insallah Volkan
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap