Tolga 17 Mayıs, 2015 gönderildi 17 Mayıs, 2015 gönderildi Arka planı beğendim İtalya galiba kazanacak gibi duruyor ama puanlar dip dibe olacak gibi.
Uğur 20 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 20 Mayıs, 2015 gönderildi Arenadaki seyirciyle temas kurmucaklar iste, kameralara oynucaklar Estonya gibi. Seste de bi problem yok. San Remo'nun aynisi olmus isiklar da beyazdan maviye cevrilince. Hos, guzel. Bahislerde de 2. prova sonrasi Rusya'nin uzerine cikip yeniden 2.lige oturdular.
Züreyfa 20 Mayıs, 2015 gönderildi 20 Mayıs, 2015 gönderildi Hayatlarında ilk kez sahne görmüş gibi bakıyolar, bilemedim.
Uğur 20 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 20 Mayıs, 2015 gönderildi Hayatlarında ilk kez sahne görmüş gibi bakıyolar, bilemedim. Ortadaki oglan benim bu grubun icinde ne isim var havasinda apayri takiliyo zaten. Kulakligini en sonunda yapistiricam kulagina, saniyede bir elleyemeyecek.
Tolga 20 Mayıs, 2015 gönderildi 20 Mayıs, 2015 gönderildi İtalya'yı gayet iyi buldum 1.liği baya zorlayacaklar
Melih 20 Mayıs, 2015 gönderildi 20 Mayıs, 2015 gönderildi 3 pasif oraya çıkıp grup sex yapsa yine aynı puanı var allahtan tutulur tipleri var şarkının önüne geçti buda gay yarışması olduğuna göre gayların balonu olmaları gayet doğal
Uğur 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 21 Mayıs, 2015 gönderildi Il Volo'nun arkasinda EMI ve Sony Music varmis. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mösyö 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Soldaki atvnin 7 bölümlük yaz dizilerinin yan karakterleri gibi, ama sesini en beğendiğim de o
Uğur 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 21 Mayıs, 2015 gönderildi Soldaki atvnin 7 bölümlük yaz dizilerinin yan karakterleri gibi, ama sesini en beğendiğim de o Ben en cok sagdakini begeniyorum. Sarkiya ilk giren cocuk.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap