Tolga 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Bu arada şarkıyı ben de hareketli ve eğlenceli buluyorum finale kalabilirler
Hakan 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Şarkının rezalet olduğunu düşünmüyorum. Nakaratı biraz düzeltilmeli o kadar yoksa nakarata kadar olan kısım çok iyi.
Uğur 13 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 13 Mayıs, 2015 gönderildi Bu ilkokul ingilizcesi sozleriyle juri oylamasinda cuvallayacaklarini dusunuyorum ve final ihtimali vermiyorum. Halk oylamasi olsa final sanslari yok degildi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hakan 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Sözlerinin basitliğine katılıyorum daha özenli sözler yazılabilirdi. Jürinin ne yapacağı belli olmaz diyen sendin I'm a joker da olduğu gibi. Jüri bu kadar çok slow içinde İsrail ile neden coşmasın
Tolga 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Sözlerinin basitliğine katılıyorum daha özenli sözler yazılabilirdi. Jürinin ne yapacağı belli olmaz diyen sendin I'm a joker da olduğu gibi. Jüri bu kadar çok slow içinde İsrail ile neden coşmasın Katılıyorum slow şarkılar arasından sıyrılabilir
Uğur 13 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 13 Mayıs, 2015 gönderildi Hadi bakalim oyle olsun. Ben finale yukselebilecegine inanmiyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi "Saçma sapan komikli hareketli şarkı" kontenjanından bu değil de Moldova gelebilir gibi.
Uğur 13 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 13 Mayıs, 2015 gönderildi "Saçma sapan komikli hareketli şarkı" kontenjanından bu değil de Moldova gelebilir gibi. Moldova cikabilir bence de. Sent from my iPhone using Tapatalk
Melih 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Finalde oldugunu duyunca reactionunuzu cekin ahahah
Melih 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Senin yorumun daha rezil bence beyni buyuk cocuk sanirdim seni
Uğur 13 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 13 Mayıs, 2015 gönderildi Bu sene fanlar en cok Israil'in elenmesine uzulecek gibi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Yiğit 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Senin yorumun daha rezil bence beyni buyuk cocuk sanirdim seni Oy kitlesi maalesef oyle ESC'de. sozleri berbat bir kere, benim 5. sinifta yazdigim sozlere benziyor, cikarsa saygi duyarim ama daha iyi sarkilar var bence yarismada ve benim gozumde rezil bir sarki
Melih 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi Bu sene cok farkli her sene ayni oylar gelmiyor sonucta ha 2013 te final gormesi gerekirken bu sarkiyla gorurse skandal ama bu sarkida guzel ama bi rak bishvilo degil
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap