İçeriğe atla

Macaristan 2015 : Boggie - Wars For Nothing

PUANINIZ?  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ne savunmasi konudaki ilk yorumlarima bakin. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

tahminlerde macaristana final şansı veren iki uc hatta tek kisiydim belki de ve tuttu da. Çok başarılıydılar.

gönderildi

Macaristan'ın çıkacağı provasından sonra belliydi. Şarkıda öyle çok bir iş yok ama bu şarkı ancak bu kadar iyi sahneye koyulabilirdi, daha iyisini yapmak mümkün değil bence.

gönderildi

Macaristan'ın çıkacağı provasından sonra belliydi. Şarkıda öyle çok bir iş yok ama bu şarkı ancak bu kadar iyi sahneye koyulabilirdi, daha iyisini yapmak mümkün değil bence.

Özellikle arka plan çok iyi kullanıldı. Save the world dediler alt metin olarak

gönderildi

Jurinin zaten baris konseptli bir sarkiyi desteklememe gibi bir luksu yok bana kalirsa.

gönderildi

Jurinin zaten baris konseptli bir sarkiyi desteklememe gibi bir luksu yok bana kalirsa.

Aynen direkt juriyi ele geçirdi zaten şarkı

gönderildi

Sadece mesajdan dolayı oy verilemez bence. O zaman konusu barış olan bir şiir yazalım finale kalalım. İlk dinlediğimde melodisi bile yok gibiydi.

gönderildi

Ajdar barış temasıyla katılsa alırmı juriden acaba :S

gönderildi

Barış marış değil, muhteşem performansı çıkardı bu şarkıyı finale. Provalarda barizdi zaten çıkacağı.

gönderildi

Juriyi etkilemenin yollarindan biri de bu bence. Ha ne kadar etkilemis onu ayrintili sonuclari gorunce anlar, konusuruz burada. Belki halk oylamasinda da finaldedir. Sarkinin ne kadar guzel oldugunu tartismiyorum ama sunus sekli olan performansa gore finale kalmamasi ayip olurdu benim gozumde.

gönderildi

Zaten ben de performansi ve arka plani ile save the world çaktı avrupaya dedim. Sözler ile olacak iş değil zaten. Ayrıca bence şarkı kötü değil zaten ben seviyordum baştan beri

gönderildi

Bundan çok daha kötü şarkılar da çıktı bence bu gece, o ayrı. Yarışıyor olsaydık bu gece oy atacağım 3-4 şarkıdan biri bu olurdu benim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...