Tolga 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi ay düşünsenize tam anons yapıyorlar yunanistanı ordan bi ses gelio SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ DİYE ahuahuauhhua Hahahaha sesli güldüm :D
Uğur 24 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 24 Mayıs, 2015 gönderildi Yunanistan tarihinde ilk defa Kibris'in finalde yaristigi bir yarismada Kibris'a 10 verdi. Italya 12'yi kapti. Bu kadar dusuk bir derece beklemiyordum. Ilk 10'u zorlayabilirlerdi.
Tolga 24 Mayıs, 2015 gönderildi 24 Mayıs, 2015 gönderildi Bu kadar az puan alacaklarını beklemiyordum.
Uğur 24 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 24 Mayıs, 2015 gönderildi O degil de Helena Paparizou'yu taniyamadim ben. Acaba dublorunu mu cikardilar diye dusundum resmen. Bir insan bu kadar mi degisir? Gerdirmis baya bi, cok cirkin olmus.
Tolga 24 Mayıs, 2015 gönderildi 24 Mayıs, 2015 gönderildi O degil de Helena Paparizou'yu taniyamadim ben. Acaba dublorunu mu cikardilar diye dusundum resmen. Bir insan bu kadar mi degisir? Gerdirmis baya bi, cok cirkin olmus. Çok kilo almış geçen seneki MF'de gördüğüm zaman da şok olmuştum.
Uğur 24 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 24 Mayıs, 2015 gönderildi Yok yok gecen sene Melodifestivalen'de bu kadar degildi; yeni gerdirmis bence. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mustafa 24 Mayıs, 2015 gönderildi 24 Mayıs, 2015 gönderildi Maria Elena aldığı sonucu yorumladı: "Sonucumdan çok da memnun değilim. Hayal krııklığı yaşıyorum. Eurovision'da bu kadar politik oylama olacağını tahmin edemezdim."
8 K 24 Mayıs, 2015 gönderildi 24 Mayıs, 2015 gönderildi Kibris'tan 12 alamayan tek sarkici oldugundan firsat bu firsat politika demis ablamiz
Canreyhan 8 Haziran, 2015 gönderildi 8 Haziran, 2015 gönderildi fena soylememiş hee :=)şarkı evrim geçirmiş ama.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap